Nagy, fehér nefilim óriásokról szólnak a komancsok legendái?

2017. április 7., péntek




Az amerikai bennszülöttek olyan dolgokat tudnak, melyek bizonyíthatják az ősi óriások létét itt a Földön.

Az amerikai bennszülöttek körében rengeteg különféle legenda és szóbeszéd kering régen élt lényekről, melyek több méter magasak voltak fehér volt a bőrük színe, és masszív testalkatuk volt.

A Biblia csak nefilimekként hivatkozik rájuk, míg a Föld más vidékein isteneknek, óriásoknak, vagy trolloknak hívták őket.

Különösképpen igaz ez az Észak-Amerikában egykoron élő bennszülött indián törzseknek, a komancsok mendemondáira.

A komancsok röviddel 1700 előtt jelentek meg különálló csoportként, amikor a wyomingi Platte folyó mentén élő sosonok egy része lovakat szerzett a puebló indiánoktól és a nagyobb mozgékonyság megváltoztatta életmódjukat.

Különösképpen azok a rejtélyes legendák tartották lázban egy részüket, melyek hatalmas emberekről meséltek. Olyan humanoidokról, melyek magasabb rendűek voltak, már csak a méreteikből adódóan is, és egyre kevesebb volt belőlük.

A nefilimekről ma sem tudni pontosan, hogy mikor is pusztultak ki, és hogy egyáltalán teljesen kipusztultak-e, de a 1700-as évekre már talán nem is létezett egyetlen élő egyed sem. A komancsok mégis tudtak róluk, hiszen elődeik írásos emlékei, és különféle rajzol ábrái megelevenítették előttük ezeket a lényeket.

Különféle írásos emlékek szóltak arról is, hogy az 1700-as évek előtt sok-sok száz - más források szerint sok ezer - évvel ezelőtt a mai Tennessee állam területét hatalmas gigászi civilizáció uralta.

Nem voltak túl sokan, de több méter magasak voltak, vastag volt a bőrük, és szinte áthatolhatatlan. Egy ilyen nefilim képes volt több tucat emberrel végezni, mire sikerült halálos sebet ejteni rajta.

Egy korábban élt komancs vezető, Ray Vibrante feljegyzéseiben egyébként még az adott időben - az 1700-as évszázadban - is hivatkozik egy olyan népcsoportra, akik fehér bőrűek voltak, és három méteres magasságot is elértek a tagjaik.

Sokak szerint ezek az emberek már nem nefilimek voltak, de az ő leszármazottaik lehettek, vagyis a kipusztuló félben lévő nefilimek egyik ágához tartoztak.

Több nagyobb területet uraltak Észak-Amerika szerte, és hatalmas erődjeik voltak, melyek bevehetetlenek voltak.

Kaukázusi vonásaik voltak, mégis mindentől különböztek, amit eddig láttak arrafelé.

Akadnak még olyan feljegyzések is, melyek szerint ezek a nagyra nőtt népcsoportok rendszeresen bányásztevékenységet folytattak, azonban sohasem termeltek kis semmit a Föld alól. Ez felveteti annak a lehetőségét, hogy talán az ősi, több millió éves alagutak bővítésén munkálkodtak, melyeket ősi elődeik hagytak hátra, és hoztak létre.

A nefilimek, és azok leszármazottai domináns faj voltak. Hosszú időn át, évezredeken keresztül uralták a bolygó egyes részeit, mígnem az a kor egyre változó szelleme hanyatlásra nem ítélte őket.

Ám a régi korok nagy legendái, a különféle írásos történetek, feljegyzések mindig is árulkodni fognak róluk...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek történelem nefilimek elveszett civilizációk


Megtekintések száma: 240253





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet