​Nagy Feró: Már számolom, melyik szobában fogok egyáltalán fűteni

2023. október 24., kedd




Nagy Feró is csökkenteni fogja az energiafelhasználását otthonában, elmondása szerint már számolja, hogy melyik szobában kell egyáltalán fűteni. 

A zenész szerint Magyarországnak és az egész világnak is meg kell tanulnia takarékoskodni az energiával, nemcsak a pénztárcánk, de a bolygónk érdekében is.

A rezsicsökkentés és az energia-veszélyhelyzet a magyar sztárokat is érinti: Nagy Feró szerint a világ nagyon meg fog változni, azonban ha spórolunk az energiával, az az egész emberiség hasznára válhat. A zenész úgy véli, az egész világnak, és Magyarországnak is végig kell gondolnia, hogy hogyan használja fel az energiát.

Én is otthon a tavalyi fogyasztásunkat biztos, hogy csökkenteni fogom. Már számolom, hogy melyik szobában, hol kell egyáltalán fűteni, és annak a mértékét is gondoljuk meg

– fogalmazott Nagy Feró a Metropolnak.

Elmondása szerint eddig jól fűtöttünk, mert volt orosz gáz, de most már spórolni kell, ami nem is árt, hiszen éppen itt az ideje annak, hogy az emberek átgondolják az energiafelhasználásukat.

Az energiával, vízzel, árammal nem lehet szórakozni. Most már tényleg ideje mindenkinek megtanulni, hogy ha kijön a mosdóból, kapcsolja le a villanyt

– mondta a zenész.

Nagy Feró a házát is átalakítja az energiatakarékosság jegyében. Azon gondolkozik, hova szereltessen fel automata lámpát, amit ha belép a helyiségbe felkapcsol, és ha kimegy onnan akkor magától automatikusan lekapcsol. „Ennyi. Ez egészen más, mint a rockzenével, azt teljes energiával kell csinálni” – tette hozzá.


Megtekintések száma: 65172





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet