​Nagymamáink titkos kréme, ami mindent gyógyít

2019. november 20., szerda
Ezt az otthon elkészíthető gyógyító krémet nagymamáink nagy kincsnek tartották, ugyanis sok fájdalmat tudtak enyhíteni vele. 

A hagyományos orvoslásban mindig is nagy szerepet játszottak a régiek gyógymódjai, így ez a krém is igazi kincsnek számít.

Ez az otthoni “gyógyszer” segít leküzdeni az ízületi fájdalmakat és gyulladásokat, megszabadít a kínzó hát- és derékfájástól, valamint segít erősíteni az izmokat és a csontokat. 

Ha úgy érzed, hogy a fentiek közül bármilyen tünettel rendelkezel, akkor mindenképp megér egy próbát, hogy elkészítsd és kipróbáld ezt a csodálatos krémet, így megkímélheted a pénztárcád, hogy ne kelljen drága fájdalomcsillapítót venned akár krém, akár tabletta formájában.

Hozzávalók:

  • 1 evőkanál méz
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál só
  • 1 evőkanál szódabikarbóna

Elkészítése:

Nagyon egyszerű elkészíteni ezt a gyógyító krémet, ugyanis minden hozzávalót csak össze kell keverni, amíg egy rugalmas masszát nem kapunk.Használata:

Alkalmazzuk közvetlenül a fájó testrészen. Kenjük be kissé vastagabb mértékben, majd tegyünk rá fóliát vagy zacskót, és egy törölközővel fedjük le. 

Hagyjuk így pihenni a fájó részt 2 órán át, majd öblítsük le. 

Használatával meglátjuk, nem csak enyhíteni fog a fájdalmunkon, de segít azt a gyökerénél kezelni, vagyis orvosolja is a problémát. 

Az optimális eredményt 4-5 nap használat után érhetjük el. 

A megismételni akkor célszerű a kezelést egy adott napon belül, amikor szükségét érezzük. Mindig tartsuk a hűtőben a krémet, 4-5 nap után újat kell készíteni.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: tudásfája.com


Megtekintések száma: 61186

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet