Nagyon bizarr dolgot talált a sörében egy új-zélandi nő!

2017. augusztus 4., péntek
Bárhol előfordulhat hasonló? Mert akkor nagyon oda kell figyelnünk, mit eszünk és iszunk. Ti tudtok hasonló történetről, akár idehaza?

Egy Új-Zélandon élő nő alaposan megdöbbent, amikor meg akarta inni a boltból vett, előre behűtött hideg sörét. Ugyanis az első pár kortynál már érezte, hogy ez a sör most valahogy más, és nem a megszokott ízvilág fogadta.

Az eset néhány napja történt. Donna Metcalfe olyan dolgot talált a sörösüvege alján, amitól majdnem kifordult a bele.

„Csak iszogattam, nem is figyeltem oda egészen addig, amíg valami az ajkamhoz ért. Néztem az üveget és akkor láttam meg, hogy egy apró hüllő teteme úszik a sör alján. Azonnal rosszul lettem.”

Metcalfe eleinte abban reménykedett, hogy csak átverés az egész, mert annyira abszurd volt az egész. A valóság azonban hamar fejbe kólintotta.

Az Ausztráliában palackozott sör alján ugyanis egy gyík tetemére bukkant, mely már egy jó ideje ázhatott az alkoholos "pácban".

A nő azonnal felhívta a mérgezésekkel foglalkozó állami hivatalt, hogy tanácsot kérjen. Az operátor a tüntetek alapján úgy vélte, hogy legfeljebb ételmérgezése lehet, de azt tanácsolta, hogy a nő mindenképpen vizsgáltassa ki magát. Végül szerencsére nem találtak mérgeta szervezetében, noha a környéken elég sok az olyan gyíkféle, mely erős mérget termel és raktároz a szervezetében.

Ha Metcalfe allergiás lett volna rá, vagy egy olyan fajta gyík találkozik az üveg aljával, meg is halhatott volna.

A Pure Blonde sört gyártó Carlton & United Breweries közölte, hogy a lehető legkomolyabban veszik az ügyet, és belső vizsgálatot rendeltek el. Az a probléma, hogy az ilyen, és ehhez hasonló esetek tucatszámra történnek meg a világban.

Hol csirkefejet találnak a csirkefalatok között, hol pedig szalamandrát az ananászkonzervben. Ti tudtok hasonlóan gusztustalan esetekről?

OSZD MEG másokkal is 

érdekes hihetetlen érdekesség durva élelmiszeripar


Megtekintések száma: 26207

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet