Napi horoszkóp szeptember 19. – Vedd észre a jeleket!

2020. szeptember 19., szombat
Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Nehéz lesz ma neked ellenállni, ami azt jelenti, hogy sokan fognak köréd gyűlni, hogy a figyelmedet kiérdemeljék. Miközben új kapcsolatokat alakítsz ki, gondolj a meglévőkre is és szűrd ki azokat, akik nem a te pártodon állnak. Érdemes lesz a barátok körmére is ránézni.

Bika

Ideje volna véget vetni egy partneri kapcsolatnak, ha úgy érzed, hogy egy helyzetben magadra maradtál és nem teljesültek a vágyaid, mindamellett a te szolgálataidra mindig igényt tartanak. Próbáld meg az eddig belefektetett energiát termékenyebb dologra fordítani.

Ikrek

Túl sok dolgot akarsz elintézni a mai napon? Van egy terved, amely nem úgy akar kibontakozni, ahogyan vártad? Semmi baj, hiszen ez annak a jele, hogy jó volna kicsit lassítani és letisztázni a gondolataidat és azt, hogy mit akarsz valójában.

Rák

A pároddal a mai napon nem lesztek egy hullámhosszon. Ha ez még friss kapcsolat, akkor fontos, hogy egyértelműen kommunikálj vele és ne próbáld azt feltételezni, hogy olvas a gondolataidban. Mindkettőtöknek jobb lesz így.

Oroszlán

Valaki nagy elvárásokat fog támasztani veled szemben, ami arra ösztönöz, hogy mondd ki őszintén, amit gondolsz ezzel kapcsolatban. Nem kötelező senki szolgálatába állnod. Az sem kizárt, hogy érzékenyebb leszel ma, mint általában.

Szűz

Miközben arra vágysz, hogy a tetteid a tökéletességet tükrözzék, tudod jól, hogy nem mehet minden hajszálpontosan az elvárásaid szerint. Nem kell emiatt megfeszülnöd. Ha állást keresel, győződj meg róla, hogy egy ajánlott munka megéri-e az árát.

Mérleg

Egy romantikus kapcsolatod miatt kissé meginog az önbizalmad a mai napon. Annak ellenére, hogy te mindig nagyon fair vagy másokkal, hallgass a megérzéseidre, különösen akkor, ha valami furát sejtesz a randi partnereddel kapcsolatban.

Skorpió

Egy családi ügy vagy egy múltbéli dolog hirtelen a semmiből fog felbukkanni, ami miatt meginoghatsz. Lehetséges, hogy kompromisszumot kell kötnöd valakivel, hogy megőrizd a békét. Nem kell, hogy csak te igazodj a másikhoz, találkozzatok félúton.

Nyilas

Nagyon dilemmázol valamin vagy valakin, amit, vagy akit el szeretnél érni. Talán ez a dolog vagy személy egy ideált jelképez számodra. A mai napon rájöhetsz, hogy azt látod-e, ami a valóságban van vagy csak képzelődtél eddig.

Bak

Úgy tűnik, hogy valami, amiben reménykedtél, vagy amire vágytál elérhetetlen a mai napon számodra, különösen akkor, ha pénzzel kapcsolatos a dolog. Tudd, hogy ez a helyzet csak átmeneti. Ne veszítsd el a hitedet. Maradj továbbra is elkötelezett.

Vízöntő

Azon kapod magad, hogy mások figyelmére áhítozol a munkahelyeden vagy otthon. Ha nem kapod meg, vagy nem olyan formában, amit elképzeltél, azt hiheted, hogy valami rossz fát tettél a tűzre. Találd meg magadban a belső erőt.

Halak

Eléggé levertnek érzed magad, tekintve, hogy valami, amiben reménykedtél, nem fog összejönni. Ne add fel a hitet, hiszen sok út elvezethet a vágyadhoz és vannak emberek, akik szívesen segítenek, ha szükséged van rájuk.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Megtekintések száma: 2637

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet