Narancssárgán izzó ufót észleltek Franciaország partjainál

2017. február 17., péntek
A titokzatos objektum egy ideig egy part menti falu felett lebegett, majd nyomtalanul eltűnt.

Ufót észleltek Normandiához közel, Franciaországban. Az azonosítatlan repülő objektum nem volt látható vagy érzékelhető a radarokon, de mégis rengetegen látták a partok mentén.

A különös szerkezet egy helyben lebegett, gyakorlatilag hangtalanul, miközben narancsságás fénnyel izzott.

Az esetről videó felvétel is készült, melyen jól látható a jelenség amint feltűnik. A szemtanúk elmondása alapján nem volt túl sokáig látható az ufó, mert rövid időn belül eltűnt, mintha ott sem lett volna.

A hír és a videó először az UFO Today honlapján tűnt fel, azzal az információval, hogy az oldal tulajának egyik kapcsolata küldte be neki a videót.

A videó valódiságát sokan alátámasztották azóta azok közül, akik részesei voltak az észlelésnek a helyszínen.

"Mindössze néhány percig volt látható az ufó, majd egyszerűen eltűnt." - nyilatkozta a videó készítője.

Többeknek megzavarodtak az elektromos készülékeik, így egyeseknek a telefonja ment tönkre, de csak átmenetileg. Mintha valami zavarta volna a működésüket.

Amint eltűnt az égről a narancssárgán izzó ufó, néhány perc elteltével újra működni kezdett minden a szemtanúk elmondása alapján.

Hogy valóban egy repülő tárgy lehetett-e, azt nem tudni, de mindenesetre vannak olyanok, akik kételkednek az egészben, és úgy vélik hogy valójában egy a hegyoldalon látható erdőtűz fényei lehetnek.

Ez azonban nem magyarázza meg azt, miért tűnt el olyan nagy hirtelenséggel az anomália, mintha ott sem lett volna.

Valamint az sem megmagyarázott, hogy ez esetben hol vannak a füstcsóvák az égről, ugyanis ebben az esetben rengeteg füstnek kellett volna keletkeznie.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 101652

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet