NASA bejelentés: Tudnak az idegenekről, hamarosan bejelenthetik a létezésüket - a NASA feje megdöbbentő kijelentést tett

2023. július 25., kedd




A NASA egyik vezető tudósa szerint az emberiség és a Föld nincs még felkészülve arra, hogy az idegen élet jelenlétét a kozmoszban (vagy a Földön magán) bejelentsék.

Sejtelmes kijelentéseket tett nemrégiben egy sajtótájékoztató keretében, mely sokak szerint egyfajta kódolt üzenet a földönkívüliek létezésére.

A NASA ugyanis sok összeesküvés elmélet szerint réges-régóta tud az idegenek létezéséről.

Ezt támasztja alá az is, hogy nemrégiben egy friss tudományos alapokon nyugvó tanulmányban is megállapítottál: lehetséges, több mint valószínű, hogy egykor a Földön is járhattak fejlett földönkívüli lények a kezdetek óta.

A NASA egyik feje sokak szerit egyértelműen a közeljövőben indítandó Mars-expedícióról is beszélt ezzel: ez esetben ugyanis nagyon nagy esély van arra, hogy élet nyomait fedezhetik fel.

Ez pedig mindent megváltoztatna.

Az egyik a Marsra indított fúrás lesz, mely egyszer és mindenkorra elénk tárhatja a talaj alatt kialakult összetettebb ökoszisztéma létezését - állítják sokan.

Sokak szerint a NASA évtizedek óta sokkal több mindenről tud, mint azt bevallják.

Az emberek túlnyomó többségének azonban sokkoló lenne a teljes gazság, ezért a NASA és az USA kormányzata a "lassú felfedés" iniciatívát alkalmazzák.

Ennek forgatókönyve az, hogy lassan szivárogtatnak, csepegtetnek információkat az idegen életről.

Végső soron így szoktatják hozzá a civilizációnkat ahhoz a végső felismeréshez: nem vagyunk egyedül a kozmoszban, és idegen világokkal lehet tele az univerzum.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes nasa


Megtekintések száma: 80830





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet