NASA: Ha az emberek tudnák, mit művelünk, soha többé nem tudnának elaludni!

2023. június 18., vasárnap
A NASA vezető direktora osztotta meg válaszát az idegenekkel kapcsolatosan.

Paul hertz mindig is egy ironikus vezetője volt a NASA-nak, aki szeretett viccelni, ugyanakkor a komolynak hangzó kijelentést egy az idegenekkel kapcsolatos kérdésre adta.

Pontosan azt mondta, hogyha az emberek megtudnák, mivel foglalkoznak, mit kutatna, és milyen eredményeket találtak már eddig, akkor nem tudnának többé elaludni.

A NASA direktora ezzel arra utalt, hogy olyan szenzációs felfedezések küszöbén állhat az emberiség, mely annyira izgalmas, hogy a legtöbb embert annyira lázban tartaná, hogy nem lenne képes lehunyni a szemeit.

Alapvetően változhat meg a saját magunkról, és az univerzumban elfoglalt szerepünkről a képünk, elképzeléseink.

Egyre inkább úgy sejtik, hogy nem mi vagyunk az egyedüli értelmes lény az univerzumban.

Paul Hertz egyébként a NASA asztrofizikai részlegének a vezetője, de az egész NASA működésére jó rálátása van. Az emberek szerinte csak a töredékéről tájékozódnak abból, amit a NASA valójában csinál.

Rengeteg rendkívüli dolog folyik az űrügynökségen belül és minden részlegen olyan átütő eredmények küszöbén állunk, melyek megrengethetik a világunkat.

Az elkövetkező néhány évben még ezekről hallani fogunk, legalábbis ezt állítja. Ott van például az a különleges térhajtómű, melynek prototípusa a csodával határos módon, jelenlegi fizikánknak is ellentmondva működik.

Vagy ott van a földönkívüli élettel kapcsolatos eddigi legígéretesebb felfedezés, a Proxima b bolygó, amint második Földként is emlegetnek, illetve a 2017 februárjában felfedezett Trappist-1 naprendszer, ahol több lakható bolygót is kiszúrtak, melyeken 100% valószínűséggel élet lehet.

A nagy kérdés az, hogy mit tudhat még Paul hertz. És ha tud valamit, vajon idő előtt megosztja-e majd a néppel.

Egyes teóriák szerint a 60 napon belül várható idegenekkel kapcsolatos bejelentésnek köze lehet a NASA szakember korábban tett nyilatkozatához.

Ha valaha bejelentik az idegen élet létezését a naprendszerben, vagy akár itt a Földön, azt csak a NASA tehetné meg hitelesen, legalábbis így gondolják az emberek.

Egyelőre a kivárásra játszik mindenki, aki tud azokról a titokról, melyek jobb, ha nem nyomasztják az embereket. De nem lesz ez mindig így...

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 174856

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet