NASA tudós: a földönkívüliek már jártak itt és lehet hogy most is jelen vannak a Földön!

2020. január 19., vasárnap




Megdöbbentő kijelentést tett a NASA egy fontos kulcsembere!

Silvano P. Colombano, a NASA egyik tudósa nem kevesebbet állít, minthogy a földönkívüliek jártak már a Földön, annak pedig, hogy nem vettük észre őket, egészen prózai oka van

– számol be a Daily Mail.

A tudós szerint jártak már földönkívüliek a Földön, csak apró termetük miatt nem vettük észre őket

– fejtette ki a lapnak Silvano P. Colombano. 

A földönkívüliek termete csak az egyik indok, a tudós szerint azzal is számolnunk kell, hogy a földön kívüli élet – a mienktől eltérően – nem szénalapú.

Colombano szerint a földönkívüliek jóval fejlettebbek nálunk, nyilván birtokukban van a csillagközi utazáshoz szükséges technológia, mindezek miatt újra kell gondolnunk azt az eszköztárat, amit eddig a földön kívüli élet kutatásához használtunk, vagyis

mit és hogyan keresünk.

A már említett eltérő életfeltételeken túl azt is problémának találta, hogy a kutatásokban túlzottan az „emberi technológiához hasonló” jeleket próbálunk azonosítani egy másik bolygón, és mivel a földön kívüli élet egyáltalán nem ilyen, így nem csoda, ha nem találjuk meg.

Az is lehet, hogya földönkívüliek emberi szemmel alig észrevehető, szuperintelligens lények

– állítja a tudós. Mindez azt is jelenti, hogy gyökeresen meg kell változtatnunk a földönkívüliekkel kapcsolatos elképzeléseinket, és a velük kapcsolatos kutatásokat.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány idegenek


Megtekintések száma: 18044





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet