​NASA: ufók miatt nem mentünk vissza a Holdra - már rég lakott egy másik civilizáció által?

2023. június 29., csütörtök




Ha ennek csak a fele igaz, az alapjaiban változtatna meg mindent, amit égi szomszédunkról és az Apollo-missziók valói céljáról tudunk…

Az Apollo 11 nem szállt le a Holdra, sőt ki sem lőtték. Neil Armstrong nem a Holdon mondta betanult vagy felolvasott szövegét.

Valójában nem lehetett nem megrendezni az eseményt az elvárások és ígéretek miatt…

Az Apollo 12 volt az első űrhajó, amelyik leszállt a Holdra.

Az Apollo 13 eseménysorozata szintén nem valós. Nem tudni, mi az oka a kamuzásnak. Vélhetően egy idegen létforma szólt közbe.

Az Apollo 14 leszállt a Holdon, ez volt a második Holdra szállás.

Az Apollo 15 is leszállt a Holdon, harmadikként.

A Holdon tényleg találhatók intelligens lények által készített épületek, építmény komplexumok.

Ezek kb. 250-300.000 évvel ezelőtt készültek. Darabszámuk 13. Nem az Annunakik munkájának eredménye.

Anyaguk, bár Hoagland a fotókon tapasztalt optikai fényáteresztő képességük miatt üvegnek nevezi, azonban nem a mi értelmezésünkben vett üveg, hanem valamilyen üvegszerű kristály.

Az asztronauták bár ott álltak az építmények előtt, eleinte nem tudtak róla (sisakjuk fényszűrő rétege kiszűrte az üveg látványát), később már igen (ezt az élményt részben törölték pszichoterápiával).

Az építményekben az űrhajósok nem jártak.

Az építményekben műszaki felszerelések is találhatók, némelyik épület folyamatosan fényt bocsát ki, fényárban úszik. Ezen túl kezdetleges növényi élet is kimérhető egyik-másik épületben, olyan mint mondjuk a moszat, zuzmó.

A Holdon 3 db elhagyott, nem az ember által épített űrhajó is található, sokkal nagyobbak mint a mieink, mind hosszúkás alakú.

Még van a Hold felszínén, „végtelen” sok, gombafej alakú, vagy csészealj teteje kinézetű, szintén kristály anyagú „valami”, egyik-másik lebeg a felszín felett kicsivel, a többi a felszínen.

Van amelyik világít.

Olyanok, mint 2-3 személy számára készült mini csészealjak, kabinok, ahol élni lehet, pihenni, mintha űrruha helyett űrkabin védene valakiket. De az is lehet, hogy mini növényházak.

Értelmes élet nem mérhető ki sem a kis kabinokban, sem az épületekben, sem máshol a Holdon.

Viszont rendszeresnek mondható módon, évi 1-2 alkalommal űrhajók jönnek, mennek.

Az elmúlt egy évben (2010 április-2011 április), az űrhajóról, a Holdra szálló intelligens élőlények közül, a legnagyobb aurával rendelkezőnek a maximális aurája kb. 10 m volt.

Egy ember aurája kb. fél méter.

Egy-két, a Földön élő király, királyné rendelkezik 2 méteres aurával. Rájuk szokták mondani, hogy az Annunaki ágról származnak

– állítják az elmélet hívei, és akik hisznek a bennfentes információinak.


Megtekintések száma: 33832





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet