Nefilim óriás látható egy 1890-ből előkerült videón? EZT MAGYARÁZZA meg valaki

2023. július 14., péntek
Gigantikus lény bizonyíthatja a nefilimek, és egy óriásokból álló ősi civilizáció létét?

A Biblia rengetegszer ír olyan ősi óriásokról, melyekre nefilimekként hivatkozik. Az ősi hiedelmek szerint ezek az óriások egykoron istenek leszármazottai voltak, akik aztán az emberekkel kezdtek hálni.

Így büntetésként a Földre száműzettek, és velünk, emberekkel kellett élniük.

Rengeteg régészeti lelet utal a létezésükre, ám a tudomány még ma sem ismeri el hivatalosan ezeket, ugyanis ez megboríthatná az emberi történelem idővonalát, és elhiteltelenítené az összes történelemkönyvet.

Nemrégiben felbukkant egy olyan 1890-ből származó kezdetleges, fekete-fehér felvétel, melyen állítólag a források szerint egy nefilim látható.

A szóban forgó titokzatos videón jól látható, amint egy 4-5 méteres gigantikus emberszerű lény vonul végig a tömeg előtt, csak hogy a Japán Birodalom virágzása idején készülhetett, de a pontos hely és idő rejtély.

A szkeptikusok szerint trükk felvételről van szó, míg mások úgy hiszik, hogy egy korábbi Japán filmből kivágott jelenetről van szó, azok, akik hisznek a nefilimek létezésében, 

úgy vélik, hogy ez a videó és más tagadhatatlan régészeti lelet együtt bizonyítják azt, hogy az emberiség történelme nem éppen úgy zajlott, ahogyan ma történelem órákon tanítják.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek elveszett civilizáció bizarr óriások nefilimek tiltott régészet


Megtekintések száma: 231112

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet