Nefilim óriások éltek a Földön sok ezer évvel ezelőtt? Itt a bizonyíték!

2021. április 7., szerda




Nemrég napvilágra került egy friss videó Japánból, amin egy gigantikus termetű emberi lény látható a Japán birodalom idejében. A felvétel újra felkavarta az óriás emberi fajjal kapcsolatos vitákat.

nefilim-orias-japanban

Az emberiség eltitkolt történelmének részei voltak valaha, olyan mitikus lények, melyek az emberrel együtt éltek, ám később kihaltak. Úton-útfélen hallani a nefilimekről, de hogy pontosan mik, és honnan jönnek, arról számtalan rejtély és legenda létezik.

Egy rejtélyes videó a Japán Birodalom idejéből

A szóban forgó titokzatos videón jól látható, amint egy 4-5 méteres gigantikus emberszerű lény vonul végig a tömeg előtt. Egyéb információ nincs a videóról, amit a cikk legvégén tudsz megtekinteni.

Annyit tudni, hogy a Japán Birodalom virágzása idején készülhetett, de a pontos hely és idő rejtély.

Bár a szkeptikusok szerint trükk felvételről van szó, míg mások úgy hiszik, hogy egy korábbi Japán filmből kivágott jelenetről van szó, azok, akik hisznek a nefilimek létezésében, úgy vélik, hogy ez a videó és más tagadhatatlan régészeti lelet együtt bizonyítják azt, hogy az emberiség történelme nem éppen úgy zajlott, ahogyan ma történelem órákon tanítják.

Nefilimek, titokzatos óriás emberek

A nefilimek ősi civilizációja mára már nem csak kihalt, hanem el is veszett. Ezt úgy kell érteni, hogy lényegében semmilyen kulturális lelet nem maradt fenn, mely az ő civilizációjukhoz kapcsolható.

Számtalan olyan lelet került elő ellenben, melyek igazolják létezésüket. Különféle vázákon, fali rajzokon és faragásokon látni olyan óriási lényeket, melyek az emberre hasonlítanak.

A Biblia héberül nefilimeknek hívta ezeket a lényeket, míg a görög mondák titánoknak, gigantikus félisteneknek.

Azt beszélték róluk, hogy emberek és félistenek ivadékai voltak, vagyis rendelkeztek különleges képességekkel, de nem voltak olyan erősek, mint egy félisten, vagy angyal.

Dávid és Góliát harca sem szól másról, mint egy ember, és egy nefilim harcáról.

A filiszteus származású óriás 443 centiméter magas lehetett, és agyának mérete legalább ötszöröse volt egy átlag emberi lényének.

A Biblia azt is megerősíti, hogy az özönvíz előtt és után is voltak nefilimek a Földön.

Hatással voltak más civilizációkra

Nagy hatással voltak más népekre különböző kontinenseken. Állítólag az egyiptomi kultúra is neki köszönheti felvirágzását. A mai napig kutatják a tudósok, hogy az egyiptomi emberek honnan rendelkeztek ennyire pontos csillagászati és műszaki ismeretekkel.

A válasz feltehetően a nefilimekben rejlik. Ők adtak egyfajta ősi tudást az emberiség kezébe a főbb történelmi pontokon, mely lehetővé tette továbbfejlődésünket.

Idővel lassan kihaltak, az utolsó megmaradt példányaik pedig felvonultak Tibet hegyeibe, és az Alpok eldugottabb szegleteibe, majd sohase látták őket újra.

Azonban egészen az elmúlt két évszázad végéig előfordult, hogy rátaláltak egy-egy utolsó élő példányra.

Sokan ma is esküsznek a létezésükre, míg másoknak kényelmesebb tagadni az egészet. A Történészek és régészek között sincs egyértelmű konszenzus. Egy azonban biztosra vehető: az emberiség még mindig nem ismeri eléggé alaposan a saját múltját.

paranormál rejtély rejtélyek nefilim nefilimek


Megtekintések száma: 196755





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet