Nefilim óriásról készült archív felvétel: a Földön élt ember előtti civilizáció bizonyítékai?

2021. február 20., szombat




Nem tudni, hogy valódi-e, vagy sem, de sokan úgy hiszik, hogy ilyen, és ehhez hasonló archív felvételek létezhetnek a nefilim óriások maradványairól. Talán ez is egy kicsempészett felvétel lenne?

Az emberiség ahogyan egyre mélyebbre ás le saját múltjában, hogy válik egyre nyilvánvalóbbá az, hogy a Föld nem a miénk: azt csak örökül kaptuk egy nálunk sokkal nagyobb, és fejlettebb fajtól, a nefilimektől.

Ez a faj egy ember előtti civilizációhoz tartozott. Több méter magasak voltak, emberszerűek, de nem teljesen emberek.

A legendák szerint a mennyből letaszított félistenek voltak, ami a mai modern értelmezés szerint annyit tesz, mint száműzött földönkívüliek.

idővel beolvadtak az emberi vérvonalba, és hatalmas példányaik szép lassan szűk populációkká olvadtak, míg végül eltűntek a bolygónkról.

Napjainkban egyre több hozzájuk kapcsolható lelet kerül elő, amiket azonban a tudomány rendre letagad, mert nem akarják elismerni, hogy az emberi faj nem őshonos itt a Földön.

2013-ban napvilágot látott egy rendkívül érdekes archív felvétel, melyen egy szinte hiánytalan állapotban megtalált ősi óriás, azaz nefilim csontvázát tisztítják és tanulmányozzák a tudósok.

A szkeptikusok szerint természetesen nem valódi a felvétel, noha nem tudják ennek ellenkezőjét sem, és saját állításukat sem bizonyítani.

Egy biztos: létezik egy videó, mely néhány éve került ki a világhálóra, feltehetően kiszivárogtatás gyanánt. Ezen egy óriási csontvázat láthatunk, alaposan megtisztítva, és összerakva egy ismeretlen helyen, ahol régészet, kutatók és antropológusok tanulmányozták.

A felvétel készítésének helye ismeretlen, akárcsak az időpont, de a felvétel minőségéből adódóan az is elképzelhető, hogy több évtizedes anyagról van szó.

Ha valódi, akkor ez az eső komolyabb videós bizonyíték arra, hogy nefilimek valóban léteztek, és a kormányok titokban foglalkoznak is az üggyel, és a zavarba ejtő leletekkel, melyek az emberiség sötét múltjáról árulkodnak.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan összeesküvés nefilimek


Megtekintések száma: 158316





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet