Nefilim óriást kapott lencsevégre egy műhold Patagónia hegyei között?

2021. március 6., szombat
Egy titokzatos, gigantikus méretű alak tűnik fel a műholdas fotón, mely leginkább egy humanoidszerű alakra hasonlít. Tényleg óriások járnak a Földön?

Lények, a történelem előtti időkből

Nefililmek. Titokzatos lényekként élnek a köztudatban, és sokan még a konkrét létezésükben is kételkednek, noha rengeteg lelet bizonyítékként szolgál arra, hogy itt éltek a bolygónkon egykoron.

Egyesek szerint ők lehettek a Föld első lakói, azok a gigantikus óriások, melyekről rengeteg mendemonda, és különféle legenda is beszél.

Azok a nefilimek, melyek félig emberi, félig isteni lényként száműzettek a paradicsomból, a világ teremtése után nem sokkal, amikor az Édenkert megszűnt. Hogy ez így volt vagy sem, ennyi idő távlatból már nem tudhatjuk meg, de ennek ellenére a napjainkban is kerülnek elő olyan különös leletek, melyek azt a teóriát erősítik, hogy az emberiség jóval régebbi, mint hitték.

Gigantikus alak Patagónia hegyei között?

Egy közzétett műholdas felvételen páran kiszúrták, hogy a hegyvonulat egyik lábánál egy gigantikus méretű emberi alakra hasonlító valami áll.

Árnyékban van alig látni, de sokan még így is kivehetőnek vélik a fejet, az arcot, a karokat és a lábat.

Ha valóban egy ilyen emberszerű lény van a műholdas fotón, akkor feltehetően egy nefilim lehet az, ami felveti a lehetőségét annak, hogy ezek a mitikus lények talán még ma is élnek.

Azt beszélik, hogy Patagónia hegyvidékén már korábban is beszéltek hatalmas, gigászi lényekről a középkorban, és az óidőkben is. Volt, hogy komplett expedíciók indultak ezen lények felkutatására, aztán sohasem tértek haza.

Feltételezhetően örökre elvesztek, mert áldozatául estek a nefilimeknek, akikre végül rábukkanhattak.

Először ebben a térségben a 1520-as években Magellán is beszámolt arról, hogy embereivel egy ízben gigantikus lényeket láttak vonulni a vidék távoli lankáin.

Ma is létezhetnek

A kérdés az, hogy ezek a lények vajon ma is létezhetnek? A legendák, és történelmi utalások szerint bár a nefilimek populációja drasztikusan lecsökkent, és elméletileg ki is haltak, mielőtt az emberiség megjelent volna a Földön, egyes elméletek szerint egy szűk populációjuk átvészelhette az evolúciót, és még ma is jelen lehetnek a bolygónkon.

A szkeptikusok szerint azonban ilyen lényeket már a méreteikből adódóan is fel kellett volna sokkal korábban fedeznünk.

Ma még egyelőre nincs egyetlen bizonyíték sem a konkrét létezésükre, ez azonban nem tántorítja el a kutatókat, hogy tovább keresgéljenek a lények után.

Ha bebizonyosodna, hogy valóban léteznek, az óriási jelentőségű lenne, és át kellene írni nem csak a történelemkönyveket, hanem sokminden mást is a biológiával, az emberi fejlődéssel kapcsolatban.

Azonban jelenleg is nap, mint nap fedeznek fel új fajokat, a szárazföldön is, így meglehet rá az esély, hogy ezek a rejtőzködő óriások, elkerülhették a figyelmünket.

rejtély ősi idegenek tiltott történelem rejtlélyek tiltott régészet


Megtekintések száma: 126261

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet