Nem akármit állít a bevándorlókról a Pécsi Tudományegyetem professzora: ha igaza van, Európának VÉGE!

2018. február 13., kedd




Magyar Nemzetnek Kellermayer Miklós adott interjút, ebben vészjósló dolgokat nyilatkozott.

Az egyetem professziora nem akármit mondott. Olyan dolgokkal báélyegezte meg a bevándorlókat, melyeket a Merkeli propaganda gépezet valósuzínűleg sohasem fog elismenri, ugyanakkor mélységesen igazak.

Az EU felső elit vezetősége minduntalan a migrációt tolja előtérbe, mintha Európának nem is lenne már más feladata és értelme, eközben pedig emberek millióit engedjük be, ellenőrizetlenül.

Párizsban, Malmöben, Kölnben, Berlinben és Münchenben meg is lett az eredménye...

Ma ezekben a városokban a város eredeti lakossága retteg, és nem mernek éjszaka kimenni az utcára...

A professzor elmondta, hogy a kereszténység és az európaiság már így is válságban van, a muszlim hordák érkezése pedig cska tetézi ezt a válságot.

Minden muszlim potenciális terrorista, elég csak elolvasni a Korán egyes, gyűlöletbeszéddel felérő részeit, márpedig aki ezzel a tanítással nő fel, az gyűlöletet fog a szívében hordozni.

Az itt élőknek rég magukra kellett volna találniuk, az iszlamizáció pedig csak még inkább akadályozná, összezavarná az itt élőket. 

Márpedig szerinte most a felelősség nagy, a keresztény európaiaknak előbb vissza kellene találniuk Krisztushoz, majd hitük s tanaik hirdetése, elterjesztése által kellene megmenteniük a Földet, s megteremteni a világbékét.

Európának számos bűne van, a legfontosabb, hogy fegyvereket gyártanak és adnak el, ráadásul azoknak, akik később majd ellenük fordítják, például öngyilkos merénylőként.

Európa és a „civilizált” társadalmak bűne mérhetetlen önzés és az egyfajta modern gyermekellenesség is. A rengeteg művi abortusz oka, hogy a karrier fontosabb a családalapításnál, az egyén a közösségnél.

Véleménye szerint egy tudatos iszlamizáció zajlik mint a menekültek, mind az EU részéről, tudnak róla, de valamiért félrenéznek, vagy szemet hunynak a dolgok felett.

Sajnos Európa végnapjait éljük, és az EU komoly belső és külső válságban van.

Éppen ezért a migráció a lehető legrosszabbkor érkezett a számára. Csak remélni lehet, hogy az EU vezetése még időben rájön, mekkora hibát követtek el, vagy az európai polgárok térítik őket jobb belátásra.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika menekültek kataklizma bevándorlók


Megtekintések száma: 32421





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet