​Nem beszél róla a német média: ritka, Európában rég nem látott betegségeket terjesztenek a bevándorlók?

2017. augusztus 9., szerda




Sokak szerint az itt elhangzottak után az a csoda, hogy nem zavarták még el az amerikai elitet, több millió ember halála szárad a lelkükön!

Merkel sokak szerint nem csak a saját népét fogja elpusztítani politikájával, hanem egész Európát. Az általa elterjesztett és megindított Willkommenskulturnak nincs jövője, mint ahogyan a multikulturalizmusnak sem.

Elképesztő ellentétek vannak a bevándorol emberek nézetei, ideológiái, és az európai őshonos lakosság között.

Németországban egyre többen félnek, és nem egy fórumban, internetes magazin hozzászólásában lehet olvasni azt, hogy sokan már azon gondolkodnak, hogy elköltözzenek az országból, mert annak egyes városai élhetetlenek lennek.

Azt állítja a német média, hogy nincsenek no go zónák, pedig vannak olyan kerületei Berlinnek is már, ahová fehér ember aligha teheti be a lábát, hát még a német rendőrség!

Németországot egyszerűen felfalja a bevándorlás, és erre szép lassan kezdenek ők is rájönni.

Arról pedig végképp nem beszél a média, mivel globális pánik törne ki az országban, és akár egész Európában, hogy a bevándorlók olyan rég nem látott - vagy sosem regisztrált - betegségeket hurcoltak be magukkal, amik hamarosan akár európai áldozatokat is szedhetnek.

A legutolsó Egészségügy Miniszteri feljegyzés 2017. július 12-én történt.

A következőket állítja:

  • –Hepatitis B 300 %- kal nőtt az elmúlt 3 évben.
  • –Rubeola 450 % 2014-2015. – 2015.
  • –40 %-al több AIDS a “honfoglalóknak köszönhetően –
  • –Tuberkulózis 2014 – 4488 , 2015 – 5915 eset
  • –Rühesség 3 év alatt 3000 %-kal emelkedett!

Ezek igen megdöbbentő adatok. 

Vagyis komoly egészségügyi veszéllyel járt a bevándorlók befogadása, amit már a legelején tüzetesebben vizsgálni kellett volna, de ezt senki sem tette meg, vagy nagyon felületesen végezték el, hiszen mindenki azzal volt elfoglalva, hogy a kérelmek minél gyorsabban, sokszor ellenőrizetlenül legyenek elfogadva, és hogy ki a terrorista, és ki nem.

Hogy mi vár Európára? Csak remélni merjük, hogy nem egy újabb pestisjárvány, vagy valami hasonló ragály, melyet majd keletről jött barátaink terjesztenek el, kiirtva ezzel fél Európát...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes betegségek politika világjárvány járványok bevándorlás


Megtekintések száma: 55501





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet