Nem éltél még át paranormális jelenséget? Ettől össze fogod magad csinálni!

2017. február 9., csütörtök
Ebben a Virtuális valóság videóban a Démonok között 2. részének helyszínére, Enfieldbe kalauzolunk. De előre figyelmeztetünk, nagyon ijesztő lesz!

Talán te is emlékszel még 2016 nagy sikerére, a horrorok királyának fő rendezésére, a James Wan által készített Démonok között második részére.

A filmet egy remek első rész előzte meg, mely túlnyomó részt igaz történeten alapult, és alig volt olyan eleme, amit a képzelet szült.

A második résszel ugyanez volt a helyzet. A hírhedt enfieldi esetet vette alapul, mely annak idején nagy lázban tartotta a londoniakat.

1977-ben Warrenék az észak-londoni Enfieldbe utaztak, hogy egy démoni lénnyel találkozzanak, amely a Hodgson-család otthonában vert tanyát.

A gonosszal vívott küzdelmük minden idők leggazdagabban dokumentált eseteként vonult be a paranormális jelenségek történetébe.

Az enfieldi poltergeist esete nagyon hamar felkeltette a közvélemény figyelmét, minden londoni sajtóorgánum az esetről kezdtek cikkezni. Rengeteg újságíró és szellemvadász lepte el hamar a helyszínt, mert hittek a családnak, akik

azt állították, valami megszállta a házukat, egyfajta paranormális entitás, vagy démon.

A filmben nagyon jól van ábrázolva a család küzdelme a gonosszal, és a Warren-házaspár cselekedetei, tettei.

Most egy remek videóban élheted át azt a velőtrázó félelmet, ami mindenkit uralt, aki belépett a helyre.

Előre szólunk, hogy nagyon ijesztő lesz, és ne biztos, hogy ebben a virtuális valóság videóban körbe akarsz nézni.

Azt meg különösképpen fontosnak tartjuk elmondani, hogy aki VR szemüvegen keresztül szeretné kipróbálni, az csakis saját felelősségre tegye, és csakis akkor, ha kellően erős idegrendszerrel rendelkezik, és nem fél semmitől.

Ha szerinted is nagyon ijesztő, OSZD MEG másokkal is!

paranormál kísértet szellem szellemek érdekes érdekesség ijesztő durva


Megtekintések száma: 69701

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet