Nem érdemes Brüsszelnek a magyarokkal szórakoznia

2018. szeptember 26., szerda




A Világban mindig is léteztek olyan hatalmak, olyan erők, melyek könnyedén átrajzoltak és átrajzolnak most is térképeket, megváltoztatják egy szempillantás alatt a geopolitikát és a határokat, akár egyetlen tollvonással.A magyarok azonban MINT KŐSZIKLÁK, mindig itt lesznek, mialatt a nyugat elporlad!

Kedvencük az ásványkincsekkel, olajjal teli területek, valamint a túlzottan rebellis, naggyá válni képes népek (magyarok pl.). Na, őket nem szeretik.

Sajnos vannak belső ellenségeink is. A hazaáruló arról ismerszik meg, hogy rögtön azok oldalára áll, akik Magyarország ellenségei. Ilyenek voltak régen is, és vannak ma is. A kis Kun Béla reinkarnációk. Ők ma a hitvány gazemberek, a Niedermüllerek, Ujhelyik, Jávor Benedekek, és itthoni elvbarátaik.

Régen Kun Béla , és Kádár János, ma pedig egy Őszödi Böszme a szektájával.

A mai kékcédulás hitványok utcára szólítják (szerencsére nem jött össze nagy tömeg) a népet, és de facto Magyarország elleni tüntetésre buzdítanak. Most, amikor az összefogás hívószavára kellene gyűlnünk, és védeni határainkat.

Amikor határainkat ostromolják, amikor veszélyben egy egész kultúra, egy egész kontinens, mert megint itt vannak azok az erők, és hatalmak, melyek könnyedén átrajzolnak térképeket és államhatárokat, nos ilyenkor összefogásra lenne szükség, helyette belső ellenségeinkkel is küzdenünk kell. A viszonylagos béke, és jó gazdasági eredmények ellenére Magyarország veszélyben van. Nagyon nagy veszélyben.

Tudják: a hatalmak és a térképeket átrajzolni képes erők…

Nagyobb erőktől, nagyobb hatalmaktól már vagy ezer éve láthattunk kisebb, nagyobb bemutatkozót, erődemonstrációt hazánkban. Tatár, török, szovjet birodalom. És most Brüsszel, a liberális agymosó médiája, meg a Frontex.

Régen moszkoviták, ma brüsszeliták. A képlet ugyanaz. A sakktáblán a figurák már a helyükön.

Sargentini nem fontos. Guy Verhofstadt sem. Daniel Cohn Bendit sem. Az isiászos sem. Teljesen lényegtelen mit mondanak, mit gondolnak. A mögöttes hatalom és erők a lényegesek. Tudják, az a térképátrajzolós (Trianon) Háttérhatalom.

Brüsszelnek fogalma sincs mire képes egy hátrafelé nyilazós, kreatív, szabadságszerető nagy múltú nép. Amikor annak volt itt az ideje, lovasrohammal állítottunk meg tankokat (igen, tankokat.)

Mivel gazdag a történelmünk, van miből merítenünk: nem engedtünk és ma sem engedünk sem a 48-ból, sem 56-ból.

Fingja sincs a Sargentini féléknek ott, a művelt, haladó, gender-nyugaton, mi mindent jelentenek ezek a számok nekünk.

Amikor kellett, szembeszálltunk a legnagyobb hatalmakkal, és meg is állítottuk őket ideiglenesen, vagy akár véglegesen.

Tehát, kedves Brüsszel: ne szórakozz velünk!

OSZD MEG másokkal is!

magyarország európa politika brüsszel


Megtekintések száma: 15662





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet