Nem fogod elhinni, mit rejt ennek a nőnek a gyomra

2017. május 31., szerda




Annyit elárulunk, hogy egy másik testrészét... de azt biztosan nem fogod kitalálni, hogy melyiket!

Ha valaha láttál is fura dolgokat, a most következő dolog akkor is alaposan meg fog lepni. Ugyanis egy nő hasában, amit a képen is látsz, olyan dolog rejtőzik, amit aligha találsz majd ki.

Ha van tipped, most gondold végig utoljára. Mi szinte biztosak vagyunk benne, hogy nem fogod eltalálni. Ha mégis, akkor piszok nagy mázlista, vagy, vagy látnoki képességekkel rendelkezel.

Annyit elárulunk segítségképpen, hogy a nő egy másik testérésznek egy darabja rejtőzik ott, mélyen a bőr alatt.

Egy olyan testrészről van szó, mely egykoron a testének egy egészen más részén volt.

Szabad a gazda? Akkor eláruljuk!

A képen látható has valójában egy koponya darabját rejti. Jamie Hilton ennek a hasnak a gazdája, szintúgy a koponyadarabnak.

Hogy hogyan is került oda? A nő egy végzetes balesetet szenvedett, ami kis híján megölte. Ennek következtében olyan agyműtétet kellett rajta végrehajtani, aminek következtében a koponyacsontjának 25%-át el kellett távolítani.

Erre azért volt szükség, hogy az agy a megduzzadás következtében ne nyomja a koponyát. Azonban hogy a csontdarabot épen tartsák, úgy döntöttek hogy a hasa alá varrják.

hetekkel később elkezdett Jamie Hilton állapota javulni, ekkor szépen kioperálták a hasából a koponyadarabot, majd visszatették azt az eredetin helyére.

Egészen addig egy sisakot kellett hordania, nehogy megsérüljön az agya. Egyáltalán nem ritkák az ehhez hasonló, sokkolóan bizarr életmentő műtétek. A szerencsétlenül járt nő azóta jól van, és otthon lábadozik.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr


Megtekintések száma: 52330





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet