​Nem hallucinációk a halálból visszatérők emlékei: sokkoló felfedezést tettek

2023. augusztus 13., vasárnap




Tudatos agyi jeleket mértek olyan állapotban, amiben már elképzelhetetlen lenne a tudomány jelen állása szerint.

Valós lehet, amit a halálból visszatérők láttak!

Mindenki hallott mér a halálközeli élményekről.

Ezek óriási jelentőséggel bírnak és egyre inkább azt bizonyíthatják, hogy vár ránk valami odaát.

Egy friss tanulmány, amit orvosok, tudósok is lektoráltak, megdöbbentő eredményekre jutott.

Ez pedig megadhatja a végső választ a halálközeli élmények valódiságára.

Vakító fény, angyali kórusok, és az egész életünk lepereg a szemünk előtt. Mindannyian tudjuk, milyen dolgokra gondolunk, amikor arról beszélünk, hogy valakinek “halálközeli élménye van”.

Ezért most a tudományágak széles köréből származó tudósok új konszenzusos nyilatkozatot tettek közzé a halál vizsgálatával kapcsolatban.

A vizsgálataik alapján a halálközeli élmények NEM hallucinációk, ugyanis olyan agyi jeleket és mintázatokat mértek a halál pillanatában az alanyoknál, amik TUDATOS, éber állapotban fordulnak csak elő.

A kardiopulmonális újraélesztés (CPR) megjelenése megmutatta nekünk, hogy a halál nem egy abszolút állapot, hanem egy olyan folyamat, amely egyeseknél még azután is megfordulhat, hogy elkezdődött.”

– tették hozzá a tudósok.

A kutatók rámutatnak arra, hogy a bizonyítékok arra utalnak, hogy sem a fiziológiai, sem a kognitív folyamatok nem érnek véget a “halál pontján,” – és bár a tudományos kutatások eddig nem tudták bizonyítani a halálközeli élmények valóságát, de cáfolni sem tudják azokat.

A modern tudomány ma már bepillantást enged ebbe a tapasztalatba: az elektroencefalográfiás vizsgálatok kimutatták például a gamma-aktivitás és az elektromos jelek megjelenését a halállal kapcsolatban – ez a jelenség általában fokozott tudatossággal jár.

Vagyis amit elmondanak a halálból visszatérők, egyértelműen nem hallucinációk.

Sokkal inkább emlékképek egy máig ismeretlen, mérhetetlen helyről vagy létsíkról, másik dimenzióból, amit ma túlvilágnak hívunk és nagyon keveset tudunk róla.


Megtekintések száma: 93688





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet