​Nem lesz menekvés, jöhet majd a 4. oltás? Merkely szerint senki sem menekül

2022. április 23., szombat




A lakosság ugyanis világszerte, itthon is teljesen el fogja veszteni a nyájimmunitást őszre, ezt pedig “orvosolni kell” a nagyobb baj elkerülése végett?!

Úgy tűnik, hogy kezd lecsengeni a koronavírus, azonban az utóbbi hetekben többször előkerült a téma, hogy ősszel ismét nagy oltakozási programokat kényszeríthetnek rá az emberekre.

A lakosság ugyanis világszerte, itthon is teljesen el fogja veszteni a nyájimmunitást.

Egy védettséggel nem rendelkező társadalmat és annak egészségügyi rendszereit pedig még az enyhébb omikron is meg tudja borítani, arról nem beszélve, hogy bármikor jöhet egy sokkal végzetesebb, erősebb mutáció.

Éppen ezért emlékeztetnek sokan Merkely Béla szavaira:

Merkely Béla professzor elmondta azt is, amit korábban Szijjártó Péter is pedzegetett: hogy a következő hullámok gazdasági és egyéb kárai már az oltatlanokat terhelik.

Ezzel is presszionálva az oltatlanokat, rábeszélve az oltakozásra.

Kijelentette: olyan sokat számít ha valaki oltott, hogy nem volt egészséges, mindkét, vagy három oltását megkapott fiatal a lélegeztetőgépeken és nem is lesz.

Ellenben az oltással élni nem kívánóknak “üzenve” elmondta, hogy előbb vagy utóbb mindenki átfertőződik, megtalálja őket a vírus.

Vagyis ha jön majd ősszel a hatodik hullám, akkor a társadalom jelentős részét újra megpróbálják majd az oltások felé terelgetni.


Megtekintések száma: 120882





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet