Nem, nem fogunk kipusztulni, avagy ami a járvány mögött van: 2020-ban új korszak kezdődhet?

2020. március 17., kedd
Érdemes végignézni a lenti videót, nagyon érdekes, ahogyan a dolgok mögé néz, hogy a világjárvány “színdarabja” mögött valójában mi is zajlik azok mögött a bizonyos vörös függönyök mögött…

Már nyomatják a tévében.

Tömegpánik, terjedő járvány, a WHO kétségbeesése és máris lebegtetve van egy lehetséges világválság, mely a 2008-asnál is mélyebb lehet.

Drámaian elszálltak az élelmiszerárak a vírustól rettegő vásárlók miatt.

Valamennyi média, a híradók, az online és nyomtatott sajtó, de még a rádiók is elkezdtek finoman játszani a félelem húrjain.

De nyugi emberek.

Ezt is túl fogjuk élni – állítják a videóban is. Lesznek áldozatok minden bizonnyal, méghozzá nem is kevesen, de az emebriség ezt is túl fogja élni.A megígért világvége színdarab ugyanis elmarad majd, és megint át leszünk verve, miközben lényegében kilopják a szemünket…

A tőke centralizációja, koncentrációja folytatódik. Ne félj. Ha tönkrementél, az IMF majd megment.

A “szép új világ” elkészül – állítják sokan.

Az átlagemberek is különbözőképpen dolgozzák fel a jelenlegi krízist. Egyesek összeesküvést látnak a dolgok mögött, másik csak egy “egyszerű”, gyilkos vírus tombolását.

Az igazság valahol a két véglet között lehet.

Nem fog minket ez a vész elpusztítani, és valószínű, hogy nem halnak bele még annyian sem, mint az influenzába.

Ellenben a média és a tévé, no meg a tőzsde által okozott tömegpszichózisba, mely gazdaságokat fog tönkretenni, országokat sodor a csőd szélére, ezzel pedig emberek millióit teheti utcára idővel.

És EZ AZ, ami sokkal veszélyesebb, mint bármilyen vírus.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 3633

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet