Nem, nem fogunk kipusztulni, avagy ami a járvány mögött van: 2020-ban új korszak kezdődhet?

2020. március 17., kedd




Érdemes végignézni a lenti videót, nagyon érdekes, ahogyan a dolgok mögé néz, hogy a világjárvány “színdarabja” mögött valójában mi is zajlik azok mögött a bizonyos vörös függönyök mögött…

Már nyomatják a tévében.

Tömegpánik, terjedő járvány, a WHO kétségbeesése és máris lebegtetve van egy lehetséges világválság, mely a 2008-asnál is mélyebb lehet.

Drámaian elszálltak az élelmiszerárak a vírustól rettegő vásárlók miatt.

Valamennyi média, a híradók, az online és nyomtatott sajtó, de még a rádiók is elkezdtek finoman játszani a félelem húrjain.

De nyugi emberek.

Ezt is túl fogjuk élni – állítják a videóban is. Lesznek áldozatok minden bizonnyal, méghozzá nem is kevesen, de az emebriség ezt is túl fogja élni.

A megígért világvége színdarab ugyanis elmarad majd, és megint át leszünk verve, miközben lényegében kilopják a szemünket…

A tőke centralizációja, koncentrációja folytatódik. Ne félj. Ha tönkrementél, az IMF majd megment.

A “szép új világ” elkészül – állítják sokan.

Az átlagemberek is különbözőképpen dolgozzák fel a jelenlegi krízist. Egyesek összeesküvést látnak a dolgok mögött, másik csak egy “egyszerű”, gyilkos vírus tombolását.

Az igazság valahol a két véglet között lehet.

Nem fog minket ez a vész elpusztítani, és valószínű, hogy nem halnak bele még annyian sem, mint az influenzába.

Ellenben a média és a tévé, no meg a tőzsde által okozott tömegpszichózisba, mely gazdaságokat fog tönkretenni, országokat sodor a csőd szélére, ezzel pedig emberek millióit teheti utcára idővel.

És EZ AZ, ami sokkal veszélyesebb, mint bármilyen vírus.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 4777





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet