Nem tudni, mi tűnt fel az ISS közelében, de nem földi járműnek tűnik!

2017. március 16., csütörtök




Az ISS fedélzetéről lencsevégre kapott valami egy szivar alakú, hosszúkás tárgy, melyen megcsillan a napfény. Idegen megfigyelőrendszer? Vagy ez a sötét lovag, mely az ősi idők óta a Föld körül kering.

Valami van odakinn, és nem vagyunk egyedül a világegyetemben. - nyilatkozta az egyik NASA asztronauta, Scott Kelly, miután ő maga többször is látott szokatlan tárgyakat az űrállomás körül keringeni.

Ezek a tárgyak mindig tényleges tárgyak voltak. Nem optikai illúzió, vagy fénytörés, hiszen nem egy esetben az egész legénység látta ezeket a valamiket, melyek módszeresen az ISS körül keringtek, mintha csak megfigyelnék őket.

Gyakran az is előfordult, hogy szokatlan zörejeket hallottak kintről, mintha valami, vagy valaki kopácsolt volna. Ez pedig ugye teljességgel lehetetlen.

Scott és társai még 2015-ben készítettek egy nagyon különös felvételt az egyik ilyen a közelükben keringő valamiről, amin jól látszik, hogy egy igazi, szilárd burkolatú tárgy, mivel a nap fénye is megcsillant rajta.

A felvételről azóta sem tudni, hogy mi látható pontosan rajta, de a mai napig meg vannak róla győződve nagyon sokan, hogy ez valamiféle idegen eredetű objektum lehet. Egy szivar alakú űrhajó, vagy valamiféle megfigyelő műhold. Azonban ilyen alakú, és ekkora méretű műholdat aligha gyártott még le az ember.

Közel 200 mérfölddel a Föld atmoszférája felett lebegett ez a valami. Nem érzékeltet felőle érkező rádiójeleket, így ha műhold lett volna, akkor ez nem így lett volna, és valamiféle érzékelhető jelet ki tudtak volna csikarni belőle.

Egyesek szerint elképzelhető, hogy a hírhedt fekete lovag nevű műholdat láthatjuk a képen. Erről a műholdról kering talán a legtöbb szóbeszéd, és pletyka. A fekete lovag ugyanis egy ősi idegen műholdként van emlegetve.

Eredetileg ez a műhold 13.000 évvel ezelőtt érkezett ide, és állt Föld körüli pályára. A dátumot nagyon sokan kérdezik, honnan tudják pontosan, és miért pont 13.000 éves.

Egyes források szerint a NASA már rég megvizsgálta az idegen műholdat, amiben egy olyan speciális holodiszk volt, melyet csak 20-30 évvel később tudtak értelmezni és lejátszani. Állítólag ezen a lemezen volt az is, hogy mikor indították, honnan, és kik.

A nagy kérdés továbbra is az, hogy vajon egy idegen tárgy látható a felvételen, vagy valami más? Egy biztos: Scott Kelly, és még sok más ember, aki járt az űrben, meg van róla győződve, hogy léteznek idegenek...

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 40893





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet