Német pénzügyminiszter: azért engedjük be a bevándorlókat, hogy beházasodjanak az európaiakhoz!

2018. január 7., vasárnap




Szerinte az EU határainak lezárása idővel vérfertőzéssel fenyegetne.

Ha azt gondoltuk, hogy nincs lejjebb a német médiagépezet berkeiben, akkor tévedtünk. A migránsok és a terror ezerrel való mosdatása továbbra is zajlik.

Viszont már olyan szinteket üt meg, melyeket az ember nem hagyhat szó nélkül.

Wolfgang Schäuble, a német pénzügyminiszter tett nemrég egy olyan kijelentést, ami minimum bizarr, mások pedig egyenesen botrányosnak találták.

Arról van szó, hogy bár neki elsősorban gazdaságilag lenne feladatköre értékelni az egész migrációs helyzetet, mégis egészen más aspektusból közelítette meg a dolgot.

A Die Zeit nevű lapnak nyilatkozva elárulta, hogy “az elszigeteltség a vesztünket jelentené. Vérfertőzéshez vezetne.”

Gondoljuk csak végig ezt a mondatot, rágódjunk rajta, tűnődjünk el. Schäuble tehát azt mondja, hogy a migráció fontos, mert "friss vért, és színt" visz az európai társadalomba.

A meghökkentő állításoknak azonban itt még nincs vége: “a muszlimok gazdagabbá teszik a mi nyíltságunkat és sokszínűségünket. […] Nézzék a németországi törökök harmadik generációját – különösen a nőket. Ebben hatalmas lehetőség rejlik az újításra.”

Ha lezárjuk a határokat Európa szerte, akkor idővel elkerülhetetlenül a saját lányainkkal és nővéreinkkel fogunk paráználkodni.

Furcsa, de valóban léteznek kutatások, melyek szerint nem mindegy, mekkora egy emberi civilizáció, és a genetikai sokrétűség még egy kontinenset uraló népcsoport berkeiben is kikophat.

Ezek a számítások azonban legtöbb esetben tízezerre teszik azt a létszámot, ahol egy társadalomban már nem merül fel a “beltenyésztettség” veszélye. Németország lakossága pedig 80 millió, Európa többi országáról nem is beszélve.

A pénzügyminiszter kijelentés tehát messze van nagyon a valóságtól, ráadásul megdöbbentő módon nem gazdasági, hanem FAJI alapon vizsgálta meg a kérdést. Ez Németország történelmi múltját tekintve nem igazán szerencsés.

Vagyis elképzelhet, hogy az EU, és főleg a német vezetés eltökélt célja, hogy a bevándorlók elvegyüljenek, beházasodjanak az európai családokba, és a népek keveredjenek.

Ennek viszont beláthatatlan következményei lennének.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség menekültválság bevándorlás


Megtekintések száma: 150441





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet