Németország 3 éven belül összeomlik: drasztikusan nőtt a dzsihádisták száma az országban!

2017. október 9., hétfő
Belülről fogja megpuccsolni a muszlim társadalom Európa vezető hatalmát?

A migránsok nyomása alatt, és az egyre sokasodó iszlamista harcosok miatt Németország hamarosan a teljes összeomlás szélére sodródhat. Sokak szerint már most is ott van.

Arról van ugyanis szó, hogy a németeknek teljesen elege van a bevándorlókból, míg a Merkeli gépezet tovább nyomatja a propagandát, hogy a bevándorlók jót tesznek az országnak, és több lesz tőle Németország.

Azonban egy új, friss jelentés szerint a dzsihádisták száma is drasztikusan nőtt.

Egyes elemzők szerint a német ellátási rendszer már nem bírja el a bevándorlókat, és az emberek komolyan lázadozni kezdtek. Sokan pedig nincsnek tisztában azzal, hogy ez egy idő után polgárháborús állapotokhoz vezetnek.

A központi hírszerzés azt állítja, hogy most több mint 1800 erőszakos dzsihadista van az országban.

Ez a szám pedig egyre csak nő.

Egyes információk szerint az iszlám harcosoknak az a céljuk, hogy pár éven belül végleg bedöntsék Németországot, és egy belső puccs keretében átvegyék az államigazgatási szervek feletti hatalmat.

Noha ez így első hallásra abszurdnak tűnik, tudnunk kell, hogy az Iszlám Állam bármire képes.

Az erőszakos dzsihadisták számát a tavalyi augusztusi adatokkal vetették össze. A hírszerzés úgy hitte eddig, hogy 1100 dzsihadista van az országban. Ehhez képest a szám a 64 százalékkal növekedett.

De még a radikalizálódás életkora is lejjebb csúszott 20 évről 18-ra.

Ha Németországot bedöntik az iszlám harcosok, akkor komoly bajban lesz Európa, mert egy Kalifátus jöhet létre Európa vezető nagyhatalmának területén.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség bizarr európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 249114

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet