Németország a terror melegágya lett: az Európa elleni iszlám roham innen fog indulni?

2017. november 7., kedd




A németeknél borzalmas állapotok uralkodnak. A fiatalok több mint fele bevándorló. A szociális juttatások rendszere kezd összeomlani, a terrorista sejtek pedig csak úgy burjánzanak Merkel "mesebirodalmában". Multikulti újra töltve.

A 2015-ös migrációs válság nyomán megnyíló német határokon ezrével özönlenek Európába a terrorgyanús elemek, sőt: azokból is merénylő válhat, akik kezdetben ténylegesen menekültnek tűntek.

A terror kapujává nőtte ki magát Németország.

Borzalmas állapotok vannak, nem elég, hogy a statisztikák szerint a merkeli mesebirodalomban az erőszakos bűncselekmények túlnyomó többségét migránsok követik el.

Ahogyan az sem véletlen, hogy már megkezdték fekélyként való burjánzásukat a német társadalomban, ugyanis a gyerekeik hihetetlen ütemben születnek. És még nem is volt igazi családegyesítés...

Hírszerzési források alapján kijelenthető, hogy az elmúlt években több mint 9 ezer, európai országok ellen tervezett terrorakciót sikerült meghiúsítani – ezek közül számosat még azelőtt, hogy a merénylők megérkeztek volna az öreg kontinensre.

A legutóbbi esetek azonban mind a 2015 végére datálható migrációs hullámhoz köthetők, amikor is a német határokat megnyitották a szíriai és egyéb menekültek előtt. - írja a Világlátó HírMagazin.

A német szociális juttatások rendszere kezd összeomlani, ugyanis a migránsok nem tudnak és nem is akarnak beilleszkedni, és nem kívánnak hasznos tagjai lenni a társadalomnak.

Csak a pénz folyik el rájuk a rendszerben. Követeléseik vannak, de nem érdekli őket a kötelezettség.

Sokak szerint Németország 5-10 éven belül megszűnik létezni, és egy multikulturális katyvasszá fog válni, ahol már több lesz a muszlim, mint a fehér ember.

Európa közepén egy kisebb kalifátus jön majd létre, ahonnan, ha nem vigyázunk, még egy muszlim roham is megindulhat, hogy legyalulja Európát...

Ezt pedig nme engedhetjük meg azoknak, akik erőszakkal, menekültnek álcázva jutnak be Európába, hogy aztán hála helyett kisajátítsák azt a földet, amelyért megannyi európai nép adta a vérét a történelem során.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa érdekeség politika bevándorlás


Megtekintések száma: 37812





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet