Németország elrákosodik: a sejtgyilkos 5G elindulhat a teljes régóban! A szakértők még most is vitáznak károsságáról!

2019. július 22., hétfő
Egyelőre még ugyan korlátozott keretek között, de megindulhat a teljes 5G hálózat szinte országos lefedettséggel Németországban.

Ennek apropóján most nagyon sokan attól tartanak, hogy egy eddig ismeretlen, keveset vizsgált egészségügyi kockázatot zúdíthatnak rá több millió embere.

Az 5G sugárzással kapcsolatban az elmúlt időszakban ugyanis rengeteg érv-ellenérv látott napvilágot.

Komoly szakemberek, de még maga Blumenthal szenátor is felszólalt az ügybe, rávilágítva arra, hogy egészségügyi hatásai végzetesek is lehetnek.

Egyelőre nincs megerősítve, hogy valóban sejtgyilkos lenne a sugárzás, de azt ki tudták mutatni, hogy a hullámok képesek áthatolni a sejtfalon.

Iy módon pedig potenciálisan meg tudják zavarni a sejtfolyamatokat, ezáltal akár mutációkat idézetnek elő.

A mutációk pedig egyértelműen a rák melegágyai.

A Vodafone németországi versenytársai, a Deutsche Telekom és a Telefónica később indítják el kereskedelmi célú 5G mobilszolgáltatásukat.

A Deutsche Telekom már jelezte, hogy "az elkövetkező hetekben" kezdi meg a szolgáltatást, a Telefónica viszont még nem tett bejelentést az 5G-szolgáltatás bevezetésére.

Korábban a titokterminál.com is megírta, hogy egy iskolában , ahová egy 5G sugárzó hálózatot telepítettek, rövid idő alatt 4 kisgyermek is megbetegedett. Kiderült, hogy rákosak.

Az eset kapcsán azonnali vizsgálatokat rendeltek el, de azóta nagy a hallgatás.

Sokak szerint az 5G mögött hihetetlenül erős érdeklobbi van, vagyis túlságosan nagy pénzek forognak kockán ahhoz, hogy ezt az egészet le lehessen állítani.

Végső soron nem valószínű, hogy Németország hirtelen kihalna az 5G elindulása után.

Inkább egy lassú, alattomos haldoklás kezdődik meg.

Egy olyan "ragály" terjeszkedik szét, mely az eljövendő generációkat betegíti meg. Aztán majd mikor a 10 gyerekből már 8 nem lesz egészséges, hirtelen "előveszik" a dolgot, és betiltják az 5G-t.

Amikor már eléggé meggazdagodtak rajta....

egészség


Megtekintések száma: 28564

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet