Németország kimúlik: épülnek a párhuzamos muszlim társadalmak!

2017. november 29., szerda
George Spöttle megrázó dolgokat mondott Németországról. Az EU vezetése teljesen lenullázott egy országot. Hamarosan a nemzetállamok is sorra kerülnek?

Annyira túltoljuk a politikai korrektséget, hogy lassan belefulladunk. Átírták az összes régi német mesekönyvet, ahol a néger szó szerepelt.

És ez még csak a kezdet. Arra tanítják egyes általános iskolákban a gyerekeket, hogy hogyan kell tisztelni az iszlám vallást, és mi a teendő ima esetén. Mindezt Németországban, az őslakos európai gyerekeknek, ezzel tömik a fejüket.

Mindeközben komoly párhuzamos társadalmak kezdtek szerveződni a semmiből, melyek falánk sejtekként burjánzanak Európa szövetein.

A csokisdobozra felkerült arabul, hogy alkoholt nem tartalmaz. Az iskolákban dübörög az iszlám hittan.

Már megy az az agyalás is, hogy ne legyen-e kötelező tanítandó nyelv az arab. itt tartunk.

Előbb vagy utóbb, sokak szerint előbb, Németország eltűnik, és felszámolja a belülről, a semmiből építkező iszlám társadalom. Németek milliói lesznek elüldözve a hazájukból, és egy Iszlám Állam jöhet lére Európa szívében.Ez pedig még csak a kezdet lesz. Hamarosan sorra kerülnek a többi EU tagállamok, mint Franciaország, de akár hazánk is.

Az Alternatíva Németországnak (AfD) jobboldali párt egyik politikusa felvetette, hogy érdemes lenne kontrollálni, miket is oktatnak ott a gyermekeknek, mert nehogy a szélsőséges tanok kerüljenek előtérbe.

Erre a jelenlegi politika úgy reagált, hogy az Ószövetség is tele van agresszív szövegekkel.

A földalattin csadoros, hidzsábos nők 3-4 gyermeket vonszolnak maguk után. Sokuk már megint terhes. Ha megszüli a gyermekét, már kikerüli a kitoloncolást, hiszen kisgyermekkel senkit nem küldenek vissza. 

Ha meg nagyobbacska, azzal érvel, hogy a gyermek már Németországban járt bölcsibe, oviba, ott szocializálódott, szóval traumaként érné, ha vissza kellene mennie a Közel-Keletre vagy Afrikába. - meséli George Spöttle.

Szerinte és sok más elemző szerint óriási probléma, hogy a németek nem tudnak és talán nem is akarnak mit kezdeni a bevándoroltatás problémájával.

A németek példája végleg be fogja bizonyítani, hogy az európai liberális gondolkodás halva született?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika iszlám bevándorlás felháborító


Megtekintések száma: 40090

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet