Németországra súlyos katasztrófa vár! - állítja Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő

2017. december 19., kedd
Az M1 csatorna műsorában fejtette ki, hogy a bevándorlók családegyesítésekor bekövetkezik a katasztrófa.

Nógrádi szerint egyre nagyobb számban térnek vissza az egykori dzsihadisták Európába. Ez pedig beláthatatlan következményekkel fog járni.

Arról van szó, hogy az iszlám állam alapjaiban véve is széthullott.

A megsemmisülés azonban csak fizikai megsemmisülés volt. Ideológiaijáig pedig éppenhogy győzdelmeskedett, ugyanis a világban szétszéledő iszlám harcosok mindenhová eljutottak.

vagyis a "halál ideológiája" mindenhol elvetette magvait, különösképpen Európán belül, ugyanis az EU határai abszolút nincsenek jól védve, sőt, gyakorlatilag normális menekült ellenőrzés sincs.

A Wilkommenskultur nagyon sok olyan embert behozott az EU falain belülre, melyek potenciális veszélyforrást jelentenek Európa népének.

Merkel a kritikus jelekkel nem foglalkozott, azaz látta, hogy baj van, mégsem tett semmit.

Németország lázban ég, ugyanis jönnek haza a migránsok, melyek terroristák is voltak. Ezek pedig könnyen el tudnak majd vegyülni, mivel a németek visszafogadják őket.

Irakban kivégzik őket, itthon, a nagy liberális demokráciában pedig pár élvre leültetik ezeket a gyilkosokat, majd kiengedik őket, hogy azok újabb merényleteket kövessenek el...

A németeknél fellépő migráns családegyesítés pedig igazán brutális hatásokkal járhat. Lényegében egy demográfiai katasztrófa fog bekövetkezni.

A németek számos városban kisebbségbe kerülhetnek. Münchenben már így is a születendő gyermekek több mint 60%-a bevándorlóktól származó gyermek.

Vagyis Németország napjai meg vannak számlálva...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 16880

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet