Nemzetközi elfogatóparancsot kérnek George Soros ellen Amerikában?

2017. április 9., vasárnap
Petíciót indítottak az amerikai spekuláns ellen az Egyesült Államokban. A kezdeményezés szerint George Soros fenyegetést jelent a szabad világra, bűnei miatt pedig nemzetközi elfogatóparancsot kell kiadni ellene. 

A petitions.whitehouse.gov oldalon található felhívás arra kéri a szövetségi kormányt, hogy lépjen fel az amerikai milliárdossal szemben, aki útjában áll annak, hogy Amerikát ismét naggyá tegyék.

A petíció szerint Soros a következő bűnöket követte el:

  • Pénzügyileg nyílt lázadást támogatott amerikai nagyvárosokban, mely több millió dollárnyi anyagi kárt és életek kioltását eredményezte.
  • Megkísérelte manipulálni a demokratikus választásokat azáltal, hogy több millió dollárt adományozott az általa preferált jelölteknek.
  • Az amerikai szuverenitás megkurtítására törekszik. Saját szavai szerint: „Az Egyesült Államok a fő akadálya egy tartós és igazságos világrendnek… Az Egyesült Államok hozzáállásának és politikájának megváltoztatása továbbra is a legfőbb prioritásom.”
  • Egy valutamanipulátor. Soros indította el a brit pénzügyi válságot azzal, hogy a piacra dobott 10 milliárd fontot, ezzel kierőszakolva a valuta leértékelését és az egymilliárd dolláros profitot.

Magyarországnak is súlyos károkat okozhatna, amennyiben a petíció eredményeként Sorost „kivonnák a forgalomból”, hiszen Konrád Györgytől tudjuk: George Soros olyan nagy jótevője Magyarországnak, mint maga Széchenyi István.

Forrás:pestiracok.hu

soros györgy elfogatoparancs petíció ceu


Megtekintések száma: 45515

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet