Netanjahu az izraeli gyerekek mikrochipelését vetette fel - Szerencsére hatalmas ellenállásba ütközött!

2020. június 8., hétfő




A hét egyik sajtótájékoztatóján Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök felvetette, hogy olyan mikrochippet kellene a gyerekeknek adni, ami jelzi ha valaki közelebb van hozzájuk, mint az ajánlott másfél méter.

A kibervédelmi szakértők felháborodtak a miniszterelnök ötletén, mely nemcsak a szabadságjogokat sérti, de veszélyes is — számolt be a Jerusalem Post.

Netanjahu a hét eleji sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy hogyan lehetne technológiával segíteni a védekezést.

Beszéltem a technológiai vezetőinkkel, hogy találjunk olyan megoldásokat, amikben Izrael profi. Ilyen például a mozgásérzékelő. Például, minden ember, minden gyerek — először a gyerekeken akarom látni — kapna egy mozgásérzékelőt, ami jelezne ha valaki túl közel megy, mint az autóknál” 

— mondta Netanyahu.

A kiberbiztonsággal foglalkozó szakértők szerint az ötlet abszurd és veszélyes.

Ha a gyerekek mozgását rögzítik és az információ felkerül az internetre, egy kis kibertudással rendelkező pedofil könnyedén feltörheti a rendszert és nyomon követheti őket”

- jelentette ki Einat Meron kiberbiztonsági szakértő.

Az izraeli miniszterelnökség azt nyilatkozta a felháborodásra, hogy

A technológia alkalmazása csak önkéntes alapon lenne, nem sértené senkinek a magánéletét, és csak abban segítené a gyerekeket, hogy tudják tartani a távolsági előírásokat.”

Egyre többen és egyre erőteljesebben tolják a világjárványt felhasználva az Új Világrend ideológiáját és az orwelli megfigyelőállam pilléreinek számító terveket.

SBG Buddha - VilagHelyzete

-írja a Vilaghelyzete


OSZD MEG másokkal is!

Forrás: https://www.alternativhirek.com/2020/05/netanjahu-heten-az-izraeli-gyerekek.html


Megtekintések száma: 24465





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet