​Nevadai Roswell: az USA egyik legtitokzatosabb eltusolt incidense és kapcsolatfelvétele földönkívüliekkel

2023. március 24., péntek




Nem akármire bukkantak lelkes amatőrök műholdas képeken, melyek a Nevada sivatagának hatalmas és kopár területét mutatták.

A részletes műholdas képeken ugyanis egy óriási, háromszög alakú anomália is feltűnt, ez pedig azonnal többeknek is szemet szúrt.

Ez a valami aligha a véletlen műve, és nem is a földművelés következménye.

A szokatlan alakzat még a Google Maps képein is látszott.

A forma egy szinte tökéletes egyenlő oldalú háromszög, amelynek lecsapták a csúcsait. Oldalainak mérete az egy kilométert is meghaladja.

A háromszögön belül vízfolyások láthatóak, és kicsapódott só, ami megakadályozta, hogy a növényzet benője, a közelben található kiszáradt sós tómederhez hasonlóan.

Valójában bár senki sem tudja, hogy pontosan mi lehet, a legtöbben egy korábbi idegen űrhajó balesetét emlegetik a helyszínen, mely évtizedekkel korábban történt.

1952. augusztus 14-én több környékbeli újság is beszámolt egy UFO-balesetről, ahol 16 idegen lény holttestét emelték ki egy lezuhant UFO roncsai közül…

Titokzatos módon az adott lapszámok mikrofilmjeit később hatósági emberek, úgynevezett fekete ruhás ügynökök kobozták el.

A területen lévő kisebb települések lakosait mind egy szálig kikérdezték, hogy láttak-e valamit. Akik gyanúsan sokat tudhattak, azokkal pedig hosszasabban elbeszélgettek...

El akarták az egész balesetet tusolni, ahol állítólag egy hatalmas, háromszög alakú űrhajó hajtott végre kényszerleszállást a sivatag közepén.

Az eltusolás azonban nem járt teljes sikerrel, az igazság végül utat talált.

Megjelentek a korábban elkobzott és eltüntetett újságcikkek másolatai. (Ezeket PDF formátumban itt nézheted meg.)

Az esetről még dokumentumfilm is készült a Nevadai Roswell címmel.

Vajon a Nevada sivatagban megtalált gigantikus háromszög ennek az űrhajónak a landolási nyoma?

Az igazságot talán soha nem tudjuk meg.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegenek


Megtekintések száma: 39924





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet