Nevetgélő figurák jelentek meg a Notre-Dame leégésekor: Belső munka volt az egész?! Durva!

2019. április 17., szerda
A fénykép ékes bizonyítéka annak, hogy rengeteg, nagyrészt Párizsban élő muszlim migráns ünneplésbe kezdett, miután kigyulladt a francia főváros és egyben a keresztény világ egyik legfőbb jelképe, a több mint 850 éves Notre-Dame székesegyház.

Miközben az egész világ döbbenten figyelte az egyik legszebb katolikus székesegyház kigyulladását, majd leégését, rengeteg migráns láthatóan élvezte, hogy pusztulni látja az általa megvetett nyugati civilizáció fontos jelképét

– írja a The American Mirror.

Sok arab nevű Twitter-felhasználó nevetős emojival jelezte, hogy tetszik neki a Notre-Dame leégése – hívja fel rá a figyelmet Damien Rieu francia influencer.

A két menekült férfi nevet az égő katolikus székesegyház láttán.

Ezek után merje bárki azt mondani, hogy itt a leégés csak egy véletlen, vagy egy csúnya kis baleset műve!

Sokak gyanúja az, hogy ez itt megtervezett volt, és kapóra is jött.Ráadásul nagyon érdekes az időzítés, pont húsvét előtt!

Ez a fotó az AFP fotósának munkája, és egy néhány pillanattal későbbi vagy előbbi verziója a CNN twitteres oldalán is megjelent – írja a Correctiv német tényellenőrző oldal.

A képeket közlő oldalakon semmiféle újságírói kísérletet nem láttam arra vonatkozólag, hogy kiderítsék: kik a fotón látható emberek, milyen származásúak és vallásúak, vagy épp min nevetnek.

Ha valamelyik lapnak sikerülne többet megtudnia a képen látható személyekről, az jó lenne....

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes összeesküvés politika


Megtekintések száma: 48156

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet