Nézd meg EZT, ha nem hiszed, hogy a Kék sugár hadművelet, és a holografikus idegen invázió valósággá válhat!

2017. június 21., szerda
A holnap technológiája már a hétköznapokban? Ez az anyag bizonyítja, hogy akár már ma képesek lennének az egész emberiséget átverni!

Számtalan politikusnak, és nagy formátumú történelmi személynek volt már ugyanaz a jelmondata a Föld történetében: "Egyesítsük a világot egy közös ellenség ellen!"

Még a hidegháborús időszak alatt is mindenki tudta, hogyha egy űrből érkező fenyegetés sodorná veszélybe a polgárok életét, Amerika és Oroszország félretette volna az egymással való hadban állását, érdekellentéteit.

A Kék sugár hadművelet valami hasonlót szeretne elérni: földönkívüli inváziót szimulálnának holografikusan, hogy az emberek, és így a világ különféle vezetőségei, országai egyesüljenek.

A Kék sugár hadművelet a NASA és a HAARP rendszer összehangolt munkája lesz a legmodernebb holografikus technológiával. Ily módon az emberiség egésze egytelen kollektív tudaton kezd majd osztozni a sokk hatására, a külső fenyegetés eredményeként.

Ezzel pedig készakarva el fogják fogadni az Új Világrend létrejöttét...

Nagyon sokszor kapja azonban meg a szkeptikusoktól a kritikát az elmélet, miszerint a holografikus technológia még gyerekcipőben jár. Nos, az alábbi videót feltétlen nézzétek meg, és döntsétek el, hogy napjainkban képesek lennének-e világszinten holografikus hadseregek illúzióját kelteni az égen...

A videó egy koncerten készült, ahol az egyik modern holografikus technológiát dobták be, mint show elem. Lehetséges a térbe projektálni különféle alakzatokat? Igen! Lehet ezeket élethűen kivitelezni, hogy megszólalásig hasonlítsanak a valóságra? Igen!

A videót feltétlen nézd végig, hihetetlen, hogy mire képes ma a technológia.

És ezek után gondolj bele abba, hogy ez a szórakoztatóiparban elérhető technológia, vagyis a titokban már egészen biztos, hogy 5-10 évvel előrébb járhatnak a holografikus kivetítések terén.

Vagyis a Kék sugár hadművelet a valóságban is kivitelezhető lenne, és már a főpróbák előtti időszakban vagyunk.

Az összeesküvés elméletek hívei szerint nem véletlen, hogy az utóbbi időben annyi lebegő város, és egyéb végidőket idéző alakzat tűnik fel az égbolton. A Kék sugár hadművelet megvalósítását véghezvivő rendszer ugyanis kiépítésre került, és bevethető.

Érdekesség, hogy a kék sugár hadműveletet eredetileg egy Serge Monast nevű újságíró és összeesküvés elmélet hívő hozat köztudatba, az általa végzett kutatásokra, nyomozgatásokra alapozva 1994-ben.

1996-ban aztán rejtélyes módon szívinfarktusban meghalt, egy másik kollégájával együtt, aki szintén sokat tudott. Mindez véletlen lenne? vagy valóban igaz lehet a történet arról, hogy egy globális, űrből érkező kataklizmával kívánják mesterségesen egyesíteni az emberiséget?

OSZD MEG másokkal is! 

technológia rejtély rejtélyek összeesküvés új világrend idegen invázió invázió kék sugár hadművelet


Megtekintések száma: 179218

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet