Nézd meg, milyen zseniális dolgokra képes egy egyszerű elem!

2016. november 5., szombat




A tudomány kifejezetten érdekes is tud lenni! Szeretnél látni 4 zseniális és látványos trükköt, melyhez nincs másra szükség, mint egy szimpla elemre? Akkor nézd meg ezt a videót!

Hihetetlen, de a tudomány néha olyan dolgokkal tud elkápráztatni minket, melyek ott hevernek a hétköznapjainkban is, közvetlenül az orrunk előtt.

Bár az iskolákban a legtöbben mindig is utálták a fizika, vagy kémia órákat, azért meg volt a maguk haszna, és ne higgyük azt, hogy ezek a tárgyak egyáltalán nem érdekesek, és száraz, unalmas témák.

A fizika például egy nagyon is izgalmas tudományág. Elektronok, feszültség, kisülések, különféle energiák, melyekkel bűvész módjára játszadozhatunk, ha tudjuk, mit hogyan csináljunk.

Az alábbi remek videó például azt mutatja be, hogyan legyen 4 zseniális trükköt kivitelezni pusztán egyetlen szimpla elemmel.

Ezek a „trükkök” tényleg látványosak, néhol megdöbbentően is. Ráadásul az egyik még arra is megoldást kínál, hogy mit tegyünk akkor, mikor a távirányítóban lemerül az elem, és csak egyetlenegy áll rendelkezésünkre.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen fizika érdekesség


Megtekintések száma: 44534





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet