Nézz fel Április 26-án az égre, és megdöbbentő dolgot fogsz tapasztalni!

2017. április 24., hétfő




Egy ősi indián hagyomány is fűződik hozzá! OSZD MEG másokkal is, mert szerencséd lesz!

Nemsokára itt lesz Április 26-a, amikoris alaposan meg fognak lepődni - főleg a csillagászatban nem jártas emberek - ha felnéznek majd az égre.

Ezen a napon ugyanis Újhold lesz. Ez azt jelenti, hogy ilyenkor a Hold nem létható az égen.

Az Újhold mindig is érdekes volt, és sokan lepődnek meg újra és újra azon, amikor az éjszakai égboltra feltekintve keresik, de nem találják mindig hűséges égi kísérőnket.

A köznyelv szerint a Hold megtelik, majd elfogy. A holdfázisok újholddal kezdődnek, ekkor a Hold a Nap és a Föld között helyezkedik el és pontosan a túloldalát világítja meg a Nap. Az „új” holdat nem látjuk, mert szorosan a Nap közelében van, és a napfényes ég lehetetlenné teszi az észlelését.

Az Újholdra - és magár a jelenségre - számtalan leírás, feljegyzés született. Az ősi időkben az isteneknek tulajdonították az eltűnést és azt gondolták, hogy az égiek ellopták a Holdat, és hamarosan a csillagok következnek.

Létezik egy ősi indián legenda, mely szerencsét, és jólétet hozhat a számodra, ezért érdemes elolvasnod, és megfogadnod.

Egykoron, sok száz évvel ezelőtt élt indiánok vették észre, hogy nincs az égen Hold. Nagyon megijedtek, mert azt gondolták, hogy ez egyfajta büntetés lehet az égiektől.

Attól félve, hogy hamarosan a csillagok is eltűnnek majd az égről, fohászkodni kezdtek a teremtő felé. Tüzet gyújtottak, és zsályát égettek felette. A füst az éjszakában messzire szállt, és az elkövetkező napokban újra láthatóvá vált a Hold.

A Holddal együtt pedig bőséges hónapoknak néztek elébe az indiánok, és annyi vadat ejtettek el, és annyira sok termést takarítottak be, mint még soha. Idővel ez hagyománnyá vált, így mikor eltűnt a Hold, újra fohászkodni kezdtek, és tudták, hogy egy újabb bőség fog támadni.

Amennyiben Április 26-án felnézel az égre, és nem látod a Holdat, akkor tégy úgy, mint az ősi indiánok. Gyújts meg egy kis mécsest, égess el egy kis zsályát, vagy más növényt, majd várj.

Azok, akik már kipróbálták, esküsznek rá, hogy hirtelen lelki, testi, és fizikai értelemben vett jólét lépett az életükbe a rákövetkező napokban, hetekben.

OSZD MEG másokkal is, hogy minél többen tudjanak róla, és minél több ember életébe törjön be a jólét, és a gazdagság!

Az Újhold aznap nem lesz látható az égen, de aki felnéz az esti égboltra, megpróbálhatja kiszúrni, ha elég ügyes hozzá.

Az ősi indián hagyományra gondolva mi is bőséges, boldog jövőt kívánunk!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség ezotéria


Megtekintések száma: 56824





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet