Nézz körbe a festői szépségű Velencében

2017. február 26., vasárnap
Jártál már Velencében? Ha még nem, akkor most bepótolhatod!

Igaz, csak virtuálisan, de ebben a remek körbeforgatható videóban mindenfelé elnézhetsz, akármerre fordítod a fejed, vagy a kamerát.

Ha van VR szemüveged, akkor pedig különösen szerencsés vagy, és gyakorlatilag tényleg azt fogod érezni, mintha ott lennél.

Aki már járt Olaszországban, az nem hagyta ki a tényleg festményekbe illő szépségű várost, Velencét. Az Adriai-tenger északi részén lévő mocsaras Velencei lagúnában, 118 kisebb-nagyobb szigeten terül el. Ezt sokan nem tudják, és azt gondolják, hogy egy nagy szigeten van egész Velence.

A velencei sziget valamivel több, mint 7 négyzetkilométernyi területet foglal magába. A speciális cölöpökből és egyéb alapokon álló építményeket mostanában egyre gyakrabban mossa alá a víz.

Sokak szerint az elkövetkező 5-10 évben teljesen elnyelheti a tenger ezt a gyönyörű helyet, és lassan hullámsírba merül Velence.

Ezért erősen ajánljuk mi is, hogy aki teheti, még ebben az 5-10 évben látogasson el oda, ugyanis lehet, hogy utána már csak örök emlék marad a világ számára.

érdekes video érdekesség gyönyörű helyek


Megtekintések száma: 19169

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet