​„Nézzétek, ott egy kopasz lány. De olyan szép” – megható történet kering a Facebookon az emberi kedvességről

2020. július 12., vasárnap




Egy mondattal boldoggá tették egy kislány napját, az anyuka abban reménykedik, hogy az illető is megtudja, tudtán kívül milyen jó dolgot tett.

Andreát, a büszke édesanyát nagy boldogság érte a minap, aminek hangot is adott a Facebookon. Abban is reménykedik, hogy a közösségi média segítségével rábukkan a kedves lányra, akit posztjában említ. Engedélyével Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük.

„Keresek egy lányt!

Kereslek Téged, Te 16-18 év körüli lány, aki tegnap (2020.07.10-é) 18:30 körül Esztergomban a Palkovics pad környékén sétáltál 3 fiúval. A lányaim akkor jöttek evezős edzésről.

A fiúk közül az egyik azt mondta: - Nézzétek, ott egy kopasz lány. Erre te a magad szépségével és kedvességével csak annyit mondtál: - De olyan szép!

Igen, a lányom valóban kopasz, és nekem így is Ő a legszebb. KÖSZÖNÖM Neked, hogy neked is szép, és hogy ezt ki is mered mondani. Szeretném, hogy tudd, ez a kislány nagyon boldogan jött haza tegnap, s nagyon boldogan mesélte el ezt nekem. Nem tudom, hogy ki vagy, remélem eljut hozzád ez a poszt. Légy büszke magadra és légy büszke a szüleidre, hogy ilyen CSODÁLATOS embert neveltek belőled!

Szeretettel ölel Kíra és családja”

Posztja végén Andrea arra kér mindenkit, hogy ossza tovább a bejegyzést, hátha eljut az illető tinédzser lányhoz. Lapunknak az édesanya elmondta, hogy a kilencéves Kíra annyira boldog, hogy egy nap elmúltával is szinte minden órában megemlíti az esetet.

A poszt azóta több mint 31 ezer lájkkal és majdnem hatezer hozzászólással büszkélkedhet, ami Kíra arcára újabb hatalmas mosolyokat varázsol. Andrea elárulta, hogy egy olyan anyuka is írt, akinek a kislánya Kírának akarta adni a haját. Egyszerűen szerették volna odaajándékozni, hogy parókát csináltathassanak belőle.

Ahogy Andrea fogalmazott, azt gondolja, talán nem is olyan csúnya a világ, ha ilyen csodálatos szülők és gyerekek élnek benne.


Megtekintések száma: 46501





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet