Nibiru: elkerülhetetlen ütközés, vagy beteljesületlen jóslat? A sumerok több ezer évvel ezelőtt megírták!

2018. január 23., kedd




Marduk-csillaga pecsételheti meg a Föld és a világ sorsát?

Már csak az a kérdés, hogy ha valaha bekövetkezik a végső ütközet, és a bolygónk életét és az emberiséget valóban eltörli az univerzumból, akkor mikor fog megtörténni?

Ezt ugyanis senki sem tudja pontosan.

Különféle legendák, ősi sumer írások és próféciák beszélnek Marduk-csillagáról, ami valójában nem csillag, hanem egy hatalmas, a Földünknél is jóval nagyobb, vörösen izzó légkörrel rendelkező bolygó.

A sumer írások és legendák szerint ez maga a Nibiru, melyen egy olyan ősi isteni faj élt, akikre Anunnakikként hivatkoztak.

Ők jelentős hatással voltak az ősi földi civilizációk létezéséra és fejlődésére.

A Nibiru haldoklott, ezért aranyat termeltek ki az ősi Földön, hogy azt kémiai úton a légkörbe juttatva megmentsék a hazájukat.

érdekes, hogy a NASA több ezer évvel később valóban felfedezte a Nibiru nyomait.

legalábbis egy kilencedik, eddig nem látott égitest lehet a Naprendszerben, erről egyre több csillagász van napjainkban is meggyőződve.

A Kuiper-övben lévő égitestek mozgása lett gyanús, ezek alapján számolták ki, és derült ki más számítási modellek felhasználásával, hogy az a bizonyos X bolygó valóban létezik.

Feltehetően olyan nagy a keringési ciklusa a Napunktól való távolsága miatt, hogy több ezer évenként kerüli meg azt.

Ez pedig összefügghet azzal, hogy a Kuiper-övből miért lökődött ki időnként jelentősebb kőzetanyaga belső Naprendszer felé, melyek megbombázták a Holdunkat - hiszen ez tele van kráterekkel - és miért következett be a Földön is összesen öt nagy fajkihalás.

Arról senkinek sincs fogalma, hogy lesz-e valaha, ha pedig igen, akkor mikor egy nagy ütközés ezzel a bolygóval.

A csillagászok szerint ha létezik valóban egy titkos, rejtett bolygó a Naprendszer peremén, kicsi az esélye, hogy találkozna a pályája a Földünkével.

Az ugyanakkor reális esély, hogy újabb kőzetanyagot lökhet a belső naprendszer felé, ami megint egy globális pusztulást okozhat az élővilágban.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés csillagászat nibiru kataklizma anunnakik sumerok


Megtekintések száma: 34267





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet