​Nibiru-kód: a világelit már bárkákon készül elhagyni a Földet? Durva ha igaz

2023. október 24., kedd
A sumerok több ezer éves jóslata valóra válhat? Mi állhat a kormányzati óvóhelyek körüli szokatlan aktivitás mögött, és amögött a tény mögött, hogy a NASA az amerikai hadsereggel karöltve olyan szerkezetek fejlesztésén dolgozik melyekkel világkatasztrófákat lehetne túlélni?

Sokak sejtése az, hogy a NASA már évtizedek óta rendelkezik egy olyan azonnal mozgósítható haderővel, mely űrhajókból áll és mely vész esetén az emberiség "krémjét" - a felső tízezret - tudná evakuálni a pusztuló világról. 

Ha ez így van, akkor értelmet nyerhetnek a korábbi hírek, miszerint Amerika valóban dolgozik bizonyos bárkákon, melyek egyes elemeit más országok gyártják egyfajta nemzetközi összefogásban.

A legtöbben úgy vélik, hogy a világ kormányai tudnak egy közelgő fenyegetésről, mely még a mi életünkben elérheti a Földet.

Egyesek szerint a Nibiru közeledéséről van szó, melyet az ősi sumer jóslatok már előre leírtak, mások viszont a Föld pólusváltását sejtik az egész mögött.

Mindkét esemény beláthatatlan katasztrófát idézne elő a Föld felszínén.

Annak idején még a hírhedt hacker, Gary McKinnon is feltörte a NASA szervereit, és állítása szerint megdöbbentő dolgokat talált rajta.

Nem véletlen, hogy az USA kormánya hihetetlenül szigorúan vetet az ügyet és azonnal több évtizedre be akarta börtönözni a férfit.

Gary McKinnon is látta ugyanis a hatalmas űrhajók tervrajzait, műszaki leírásait, és olyan földönkívüli hajtóművek műszaki "visszafejtéseihez" fűződő aktákat, melyek még Roswellből származhattak.

Egyértelmű, hogy a NASA az amerikai kormánnyal egyetemben bődületes pénzeket költött az utóbbi időkben ezeknek a szerkezeteknek a fejlesztésére.

A nagy kérdés az, hogy ez valami elővigyázatosság, vagy tudnak már egy konkrét fenyegetésről...?

Egyes összeesküvés elméletek szerint a cél mindenképpen a Mars, melyre a NASA már az 1960-as évek végén sikeresen embert küldött, azóta pedig szűk kolóniákat sikerült kiépítenie rajta.

Egy Földet megsemmisítő globális katasztrófa esetén nem lenne elég a Holdig menekíteni az emberiség túlélőit, ezért a Mars lesz a fajunk következő otthona, hja megtörténik a vész - állítják azok, akik hisznek a Nibiru összeesküvés elméletében.

Egyelőre semmi sem támasztja alá, hogy bármi is közeledne felénk, ugyanakkor a Nibiru valóban létezhet. a NASA egyre több mérése mutat ki egy Földnél kétszer nagyobb bolygót, mely a Naprendszer peremén ólálkodhat.

összeesküvés nibiru


Megtekintések száma: 202963

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet