Niels Harrit szerint is nano-termit robbant szeptember 11-én a világkereskedelmi központ ikertornyaiban!

2017. július 25., kedd
Egyre gyűlnek a bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy belső munka lehetett a világtörténelem legnagyobb álmerénylet.

2001 szeptember 11-e sok szempontból vízválasztó volt az amerikaiak életében. Ekkor ért véget a biztonságos világ - vagy annak a látszata - és ekkortól kezdték el a kormányok véghez vinni a globális megfigyelésről szóló törekvéseiket.

Sokak szerint éppen kapóra is jött a merénylet, bármekkora tragédia is volt, mert így a hazafi törvény értelmében szabad kezet kaptak az emberek megfigyelése felett a titkosszolgálatok.

Mindemellett Amerika végre újra háborúzhatott, "megbüntetve" ezzel a felelősöket. Már a tornyok leomlását követő napokban sokakban felmerült az, hogy nem omolhatott volna le semmi, mivel annyira erős acélvázas épületről volt szó. Senki sem értette, és ezek a tornyok voltak az elsők a történelemben, melyek tűz miatt omlottak le.

A szakértők értetlenül álltak az események előtt, sokan nem hitték el, hogy létezik ilyen, és nyomozni kezdtek, hogy kiderítsék, mi állhatott a háttérben.

Egyre többen gondolták ekkorra már úgy, hogy az elmélet, amely szerint a két repülőgép okozta volna, hogy három felhőkarcoló dőlt romjaiba a World Trade Centernél, egyszerűen nem lehet igaz.

Akkor robbant a bomba a bizonyítékokkal a sajtóban, amikor a World trade Center romjai között a törmelékekben nano-termit részecskéket találtak, méghozzá nem is kis mennyiségben. Ez egy nagy hatásfokú-reaktív pirotechnikai és robbanásveszélyes anyag. Valakik nano-termitet helyeztek el a felhőkarcolókban, és a repülők csak "berobbantották" a pirotechnikai anyagot.Ráadásul egy harmadik toronyház is leomlott, pedig azt nem is érte repülőgépes találat.

Niels Harrit, a Koppenhágai Egyetem doktora szerint irányított robbantás történt, ez nem vitás. Minden jel arra utal, hogy mesterségesen gerjesztett volt a tűz, és az egész eseménysort előre megszervezték.

Mindezt nem alaptalanul állította, hanem konkrét bizonyítékokkal a birtokában.

Közzétett egy 25 oldalas tudományos jelentést, amely szerint sikerült megállapítani, hogy az épületek romjaiból előbukkant bőséges mennyiségben egy viszonylag újfajta termit, amely legtöbbször két anyag keveréke, általában vas és alumínium. A két anyag hevítés hatására nagyon magas hőmérsékletet tud eredményezni.

Ez egy újfajta, nano-termit volt, melyet itt teszteltek először, mivel nem akarták, hogy a hagyományos termitnek nyoma maradjon.

"A vizsgált porban furcsa piros-szürke pelyheket találtunk, amely nagy mennyiségben volt mindenütt a World Trade Center pusztulásakor." - állítja.

Különös vágásnyomok: már eleve gyanús, de termit maradványokat is találtak bennük...

Sok mintát vettek a toronyház romjaiból, és szinte mindegyikben volt nano-termit. Ez pedig arra világít rá, hogy irányított robbantással lehet dolgunk. Vagyis az egész egy belső munka volt, ahogyan korábban számtalan összeesküvés elmélet gondolta.

Mindemellett nemrégiben egy volt CIA ügynök is bevallotta, hogy részt vett a WTC elleni merényletben, mely egy előre megszervezett, fedett CIA akció volt.

Szintén bizonyíték, hogy az események időszakában, 2001. szeptember 11. körül, a normál termit a kereskedelemben hozzáférhető, és annak használata ismert. Az új formában a nano-termit nem állt rendelkezésre, csak kormányzati, katonai köröknek... innen már nem nehéz tovább gondolni.

Az amerikai hadsereg tanulmányozta a nano-termitet A szakirodalom kutatása során azt is megállapították Harrit és kollégái, hogy 2001 áprilisában már megvitatták a nano-termit különböző felhasználási formáit. Mindez véletlen lenne? nagyon nagy valószínűséggel nem. És ha lehet tippelni, mi azt tippelnénk, hogy belső munka volt valóban, mely kapóra jött a kelet elleni uszítás miatt, és így "fű alatt" bevezethették a merényletre hivatkozva a globális megfigyelésről szóló törvényeket.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés szeptember 11 wtc


Megtekintések száma: 84055

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet