Nikola Tesla tényleg kommunikálciós szerkezetet épített, amin beszélt a földönkívóüliekkel?

2023. szeptember 15., péntek
A Tesla-tornyok másra is jók voltak?

Tesla rejtélye

Nikola Tesla élete csupa rejtély és misztikum. nem véletlen terjednek róla különféle összeesküvés elméletek. Azt azonban kevesen tudják, hogy ezen elméletek jó részében rengeteg igazság van.

Tesla ugyanis nem csak egy zseni volt, de egy olyan ember, aki nagyon érdeklődött az űr, és a világegyetem rejtelmei iránt. Mi több, kifejezetten foglalkoztatták őt az idegenek. Ő ugyanis meg volt róla győződve, hogy léteznek, később pedig kommunikált is velük.

Legalábbis sokak szerint a Tesla-tornyokat valójába a velük való kommunikáció megkönnyítésére építette.

Tesla tornyok

A Tesla tornyot eredetileg Tesla az ingyen áram demonstrálására építette meg. Hitt abban, hogy a Föld atmoszférájából ionizáció segítségével történő energia kinyerés folyamata végül áramtermelésben hasznosul.

Így is lett, és nem egy, hanem több ilyen tornyot hozott végül létre. Eredeti terve szerint az egész világot behálózta volna ez a toronyrendszer, mely ingyen áramot, energiát biztosított volna a világ minden állampolgárának.

Persze az energiacégek, és Edison megpróbálta kigolyózni a találmányt, noha mindenki tisztában volt vele, hogy egyértelműen Tesla találmánya a jövő technológiája, ráadásul fenntartható is volt.

Kapcsolata az idegenekkel

De pontosan hogy jönnek az idegenek a képbe a Tesla tornyokkal kapcsolatban?

Létezik ma is sokak szerint egy fekete lovag nevű idegen műholt, mely 13.000 éves - a korát úgy állapították meg, hogy 13.000 éves feljegyzésekben találtak rá először utalást, mint szokatlan égi jelenség - és Földünk körül kering.

Nikola Tesla volt az első, aki fogta a Fekete lovag eleit még 1899-ben, miután kiépítette magasfeszültségű rádiókészülékét Colorado Springsben.

Tesla meg volt róla győződve, hogy egy idegen objektumból jön a jel, mert tudta, hogy a világ egyetlen kormánya sem tartott még ott, hogy ilyen eszközöket akkoriban az űrbe juttassanak.

Több sem kellett neki, és megpróbálta felvenni az idegenekkel, pontosabban ezzel az idegenek tárggyal a kapcsolatot. Állítólag több ízben is fogott érzékelhető jeleket a Tesla tornyok felhasználásával, amit átalakítva kommunikációs eszközként tudta használni annak érdekében, hogy kiszűrje a fekete lovagról érkező erőtlen jeleket.

Egyes összeesküvés elméletek szerint Teslát, és találmányait éppen emiatt lehetetlenítették el. Túl közel járt ugyanis az igazsághoz. Az pedig már csak hab volt a tortán – és kapóra jött – hogy az energiaipari cégek érdekeltségeinek a tyúkszemére is rálépett nagyszabású ingyen áram projektjével.

Azóta is mélyen hallgat mindenki az igazságról, noha mindenki tudja, hogyha annak idején Tesla győzedelmeskedik, ma egy egészen más világban élnénk.

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek összeesküvés nikola tesla


Megtekintések száma: 100702

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet