Nincs visszaút: itt a Kék sugár hadművelet technológiája a nyakunkon?

2021. október 25., hétfő




Előttünk valósul meg az Új világrend szemfényvesztő eszköze? Hihetetlen videón egy szabadban megrendezett 3D hologram teszt!

Rendkívül közel vagyunk ahhoz, hogy a Kék sugár hadművelet hivatalosan is kezdetét vegye? 

Míg egyesek szerint maga a projekt már évek óta zajlik is, egyre több hír érkezik arról, hogy különféle főpróbákat tartanak világszerte.

Hihetetlen léptékben fejlődött ugyanis a 3 dimenziós hologramok világa.

Az emberi szemet már teljesen megtéveszteni képes víziók, alakzatok és jelenségek létrehozása egyáltalán nem okoz gondot.

Lassan már azt sem fogjuk tudni, mi a valós és mi az, amit "csak vetítenek" nekünk...

A jövő egy szelete érkezett meg a hétköznapokba, melyet az alábbi videón remekül szemléltetnek is, egy igen látványos hologram showként. A 3 dimenziós, szabadba kivetített hologramok már-már eggyé olvadnak a valósággal.

Hátborzongató tudni, hogy vajon hol tarthat AZÓTA, és TITOKBAN ez a technológia, és mire fogják felhasználni majd az emberiség ellen...

Ez tényleg egy olyan technológia, ami, ha rossz kezekbe kerül - és eleve rossz kezekben, hátsó szándékok által vezérelve készült - akkor annak súlyos következményei lesznek.

Vajon a Kék sugár hadművelet keretében tényleg egy földönkívüli inváziót, majd azt követően egy második eljövetelt - Jézus eljövetelét - "vetítik" elénk, hogy az emberiséget előkészítsék az Új világrend megalakulására?

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány technológia technika hihetetlen összeesküvés kék sugár hadművelet


Megtekintések száma: 169063





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet