Nő a feszültség a világhatalmi elitet alkotó vérvonalak és a nekik ellenálló erők között?

2018. január 24., szerda




Az USA-t irányító titkos mély állam karjai polipként terjeszkednek, hamarosan globális összeomlást idézhetnek elő?

Míg a legtöbb sztárközgazdász szerint egyre nagyobb az esély egy esetlegesen bekövetkező gazdasági és pénzügyi összeomlásnak, addig egyre több hír szól arról, hogy az USA felett a mély állam vette át az irányítást.

Trump elnök nem más, mint ennek az egész kirakat show-nak az egyik legfőbb szereplője, de ő is csak egy báb ebben a globális játékban, amit az államok mögött álló hatalmasságok űznek.

A világ hatalmas profitot termelő megacégei mögött olyan vérvonalak állnak, melyek az illuminátusokhoz köthető ideológiát éltetnek.

A sátánkultusz generációja folyamatosan gyarapszik, miközben a világ szegényei még szegényebbekké válnak.

Ezerkarú polipként benyúltak az érdekeltségei már Európába, és a világ más tájaira is.

Ezek az emberek, szupergazdag családok az egész világ felett befolyást akarnak szerezni.

De előbb a legfőbb céljuka káosz véső megteremtés,e mely már az utolsó fázisok egyikében van.

Számos kísérletet tettek és még fognak tenni arra, hogy Észak-Koreát hibáztathassák bizonyos támadásokért, és kiváltó okként akarják használni, hogy kirobbantsák a régóta várt 3. Világháborút.

Vagyis nem véletlen volt néhány napja egy ballisztikus rakétatámadásról szóló "hamis" riasztás Hawaiin...

A terv elkészült, a sakkbábuk már a helyükön vannak, és az oroszok is beszálltak a játszmába. A szupergazdag elit családokból álló oligarcha réteg egyszerre akarja eltörölni Európa, és legfőbb ellensége, az oroszok ellenállását.

A szaúdi és amerikai tisztogatás után az EU megtisztítása is elkezdődik.

Mindent kiszipolyoznak a hatalmasságok az Egyesült Államokból, Kínából, és sok más nagyhatalomból. Mindezt úgy, hogy ezeknek az államhatalmi szervei vagy nem veszik észre, vagy titokban asszisztálnak ehhez az egészhez.

A pénzek átcsoportosítása már évtizedek óta zajlik, és hamarosan befejeződhet. Ez lesz az Új világrend előtti protokoll egyik végső lépése.

Ezek után politikai nyomást fognak gyakorolni, hogy annak hatására lassan felállítsák a nemezetek felett álló tanácsot, mely majd idővel világkormánnyá növi ki magát.

Amikor pedig elérik a megfelelő hatalmi erőt, azt veszi észre a bolygó lakossága, hogy egy új, sokkal ridegebb világ köszönt be rá.

OSZD MEG másokkal is!

politika illuminátusok háttérhatalom világhatalmi elit


Megtekintések száma: 127293





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet