Noé bárkája valójában egy űrhajó volt? Itt a bizonyíték a sumer írások között?

2023. július 2., vasárnap
Egy több évtizedre egy különös ládába zárt, több ezer éves babilóniai agyagtábla került elő, mely a tudomány számára értelmezhetetlen módon néhány komoly utalást tett Noé bárkájának pontos műszaki leírására.

Eredetileg egy idős régészprofesszor találta meg, aki feltörve az érthetetlennek tűnő szöveget, feltárta azt, hogy Noé bárkájáról szolgálhat soha nem hallott információkkal.

A táblát később több szakértő is megvizsgálta, mindenki azt mondta, hogy eredeti, és a tábla maga valóban több ezer évvel ezelőtt készült, tehát nem modernkori hamisítványról van szó.

A British Múzeum Közel-kelet szakértő régészprofesszora, Dr. Irving Finkel sok évet szentelt az életéből a különös agyagtábla tanulmányozásának.

Az agyagtábla tételesen leírja egy igazi bárka elkészítéséhez szükséges lépéseket.

Komoly műszaki paraméterek, lépésenkénti leírásokat tartalmaz.

Az a legfurcsább az egészben, hogy az agyagtábla szerint egy bárka - mint amilyen Noé bárkája is lehetett - korong alakú volt, mint egy csillagközi űrhajó.

Azt már a korabeli sumer iratokból is tudjuk, hogy az akkoriban a Földön állomásozó, bolygónkat látogató Anunnakik előre figyelmeztették az emberiség egy kis részét, hogy jön egy feltehetőleg mesterségesen keltett özönvíz.

A vízözön, és a bárkaépítés történetét a Biblia is csak átvette egy ősibb forrásból. Ezek lehettek a sumer iratok.

Eszerint könnyen elképzelhető, hogy Noé bárkája egy csillagközi Anunnaki űrhajó földi mása lehetett. Tehát nem fémből épült, és nem tartalmazott szupertechnológiát, de minden más tekintetben nagyon hasonlított egy Anunnaki csillaghajóra.

Ezzel menekítette meg a biztos pusztulásról az állatokat, és a Földön élő élőlények egy részét.

Egy másik értelmezés szerint a bárki valójában csúcstechnológiával épült meg, de ezt a korabeli iratokban nem említették, hogy az az égből érkezett segítség kilétét mindörökre homály fedje.

Eredetileg a bárka 3600 négyzetméter lett volna a kiterjedése, vagyis nagyjából egy futballpálya kétharmadát fedte volna le.

Ha a bárkát valóban természetes anyagokból építették, akkor szintén egy igazi mérnöki bravúrról beszélhetünk. A járművet kívül-belül bitumennel szigetelték le. És mindezt modern szerszámok felhasználása nélkül!

Állítólag a bárka paraméterei olyan pontosak voltak, és a bárka olyan stabil volt, hogy akár az óceánon is át lehetett volna kelni vele, tehát biztos menedéket nyújthatott az emberiség számára a nagy özönvíz idején.

A tudomány a mai napig nem ismeri el a bárkáról szóló történet, arról pedig végképp nem akarnak hallani, hogy ősi idegenek segítették Noé grandiózus tervét, hogy az emberiségnek és a Föld élővilágának egy új esélyt adjon.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek ősi tudás anunnakik anunnaki


Megtekintések száma: 124132

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet