​Nógrádi: 30 év múlva Németországban a felnőtt lakosság többsége migráns lesz

2022. április 20., szerda




Egy német vezető azt mondta neki, hogy szerinte ha lenne egy nagyobb háború, akkor a menekültek, az oda betelepültek nem lennének hajlandók háborúba vonulni Németországért. És ez egy ország de facto halála.

Az orosz-ukrán válság mindent visz.

Van az egyéni,a kollektív és nemzetközi biztonság.

A katonai biztonsággal a világ mindig is foglalkozott. Azonban a politikai biztonsággal és a demográfiai biztonsággal már más a kérdés.

Dr. Nógrádi György elmondta, hogy szerinte a migráció alapjaiban fogja teljesen átalakítani az európai kontinenst.

Különösen azon országokat, melyek túl sok menekültet és túlságosan nagy megkötöttségek nélkül fogadtak be.

Ezeken a helyeken, főleg a nyugati országokban a bűnügyi statisztikák azt mutatták, hogy a menekült, migráns hátterű emberek követik el a létező bűncselekmények 60-70-80%-át.

Ezeket a statisztikákat azóta is próbálják magyarázni vagy sok esetben titkolni a hatóságok svédeknél vagy épp a németeknél.

A migránsok rengeteg esetben “háborút hoznak”, legalábbis erre utalnak egyes adatok Nógrádi György szerint.

Egy német vezető azt mondta neki, hogy szerinte ha lenne egy nagyobb háború, akkor a menekültek, az oda betelepültek nem lennének hajlandók háborúba vonulni Németországért.

Vagyis egy ország, a nyugati hatalmak egyfajta lassú demográfiai haldoklásához vezethetett ez a túlzott betelepítés és Merkel Wilkommenskulturja.

Vagyis egyfajta Trianon, Európa szétszabdalása jöhet, minden értelemben a távoli jövőben.

30 év múlva Németországban a felnőtt lakosság többsége migráns lesz, ez pedig beláthatatlan következményekkel fog járni és alapjaiban rajzolhatja át az országokat Európa-szerte Nyugaton.

Szerintetek butaság, vagy lehet benne valami?


Megtekintések száma: 26508





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet