Nógrádi György elemezte az ENSZ bevándorlási tervezetét: ez az EU koporsószege! - VIDEÓ

2018. február 7., szerda
A tervezet megkönnyítené a családegyesítést, és bővítené a bevándorlási útvonalakat!

Komoly a baj. Sokan nem is tudják, mekkora veszélynek van kitéve nem csak Európa, de benne szinte minden nemzet, még a nemzetállamok is, mint amiylen hazánk.

Az ENSZ nyilvánosságra hozta az egész világra kiterjedő migrációs egyezmény tervezetét.

A tervezet szükségesnek tartja, hogy bővítsék a legális migrációs útvonalakat, és könnyítené a családegyesítést. Vendég: Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

Mint tudjuk, az ENSZ is a nemzetközi pénzhatalom kiszolgálója, az EU vezetőivel az élen.

A legrosszabb az az egészben, hogy ezek még hisznek is azokban az ostobaságokban, amiket más országokra akarnak ráerőltetni.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő próbálta elemezni az ENSZ menekültügyi tervezetét, ami tragikus hatásokkal lehet majd az EU teljes egészére.

Bővítenék a törvényes menekült útvonalakat, még több szervezetet vonnának be a migráció szervezésébe és kezelésébe, és megkönnyítenék a családegyesítést.Mindezt úgy, hogy közben álszent módon azzal senki sem foglalkozik a vezetők közül, hogy az EU-n belül egyre nagyobba munkanélküliség és a szegénység.

Ráadásul a családegyesítésnek az óriási veszély az, hogy megtöbbszörözné az EU-n belüli muszlim lakosság számát nagyon rövid időn belül. Ez pedig demográfiai katasztrófával járna.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 33567

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet