Norbi élő egyenes adásban akadt ki miközben magyarázkodni próbált botrányos kijelentése miatt - videó

2020. január 22., szerda




Az ATV interjújában szembesítették és elszabadultak az indulatok.

Norbi továbbra fenntartja korábbi állításait, így nem kér elnézést azoktól, akiket megsértett. 

Mint korábban megírtuk, Norbi néhány napja azt mondta, a nők rontják el a házasságokat, mert nem fogynak le a szülésük után.

A kijelentés nagy vihart kavart, számos celeb és civil kérte ki magának az életmódtanácsadó mondatait.

Schobert kedd este az ATV, Rónai Egon vezette Egyenes beszéd című műsorának volt a vendége Szentesi Évával együtt, ahol számon kérték Norbit a kijelentései miatt. 

Állítása szerint ő semmi olyat nem mondott, ami ne lenne igaz, és csak az elhízásra szerette volna felhívni a figyelmet, ám a PR-bomba nagyobbat robbant, mint azt tervezte.

Rónai Egon kérdésére, miszerint nem gondolja-e azt, hogy a nők énképét csak még inkább rombolja a kijelentése, illetve még kevésbé fogják magukat szépnek látni annak köszönhetően, amit állított, így felelt:

„Azt mondtam – és még egyszer elismétlem a mondatom –, hogy nagyon sok házasság sajnos tönkremegy azon, hogy megváltozik a nő vagy a férfi külsőleg, és elmúlik a vonzalom, erről szólt a dolog. 

Nem mondtam azt, hogy nem szép, nem mondtam azt, hogy ronda. Bocsássatok meg, ti adjátok a számba ezeket a szavakat meg a kommentelők, én ezeket nem mondtam” – válaszolta.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány magyarország botrány


Megtekintések száma: 366856





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet