Norvégia egy földönkívüli anyahajót talált a tengeren? Riasztó információkat próbálnak eltusolni előlünk!

2017. augusztus 23., szerda




Megdöbbentő kiszivárgott felvétel bizonyítja - állítják sokan, de vajon mennyire hiteles? Ha pedig valódi, miért hallgat róla ennyire a sajtó?

"A következő háború egy interplanetáris háború lesz" - jelentette ki 1955-ben az öt csillagos kitüntetéssel rendelkező Douglas Macarthur tábornok.

Ő, és más hozzá hasonló katonai vezetők meg voltak győződve róla már az 1940-es éven végétől kezdve, hogy az ufó jelenség nem holmi tömeghisztéria eredménye, hanem egy nagyon is valós jelenség. Egy jelenség, amit érdemes megfigyelni, és tanulmányozni.

Ugyanis az ellenség megismerése jelentheti az egyetlen esélyt az emberiség számára egy esetleges globális háborúban.

Roscoe Henry Hillenkietter, a CIA legelső direktora is elmondta egyszer, hogy a katonai vezetőség nagyon is elkötelezett az ufók megfigyelésével kapcsolatban.

Későbbi kiszivárogtatók árulták el, hogy eleinte nem értették, hogy miért adták parancsba mindenkinek, hogy kategorikusan tagadja a földönkívüliek létezését, hiszen az lett volna a logikus, hogy tudassák a világgal, hogy nincs egyedül az univerzumban.

Korábban az űrben számtalan alkalommal járó John Glenn is azt mondta, hogy tapasztalt furcsa dolgokat, és látott érdekes jelenségeket odafenn. Szerinte a NASA is tud valamit már régóta, de nem köti a világ és a közvélemény orrára.

Az elmúlt évtizedekben rengeteget megtudhattak a földönkívüliekről. Azt is többek között, hogy a tengerek, óceánok alján létesített rejtett bázisokon élnek, ezért tudnak szinte észrevétlenül ténykedik a bolyónkon anélkül, hogy felfigyelnénk rájuk.

Több esetben azonban civilek találtak rájuk. Egy ízben a Balti-tenger környékén figyeltek fel szonárokkal egy korong alakú anomáliára az üledékben. Erről később úgy sejtették, hogy egy lezuhant földönkívüli űrhajó lehetett.

A helyiek szóbeszédei említik, hogy a katonaság hamar a helyszínre vonult, és okáig őrizték a terepet, mindenféle indoklás nélkül.

Norvégiában a nyílt vízen találtak rá egy hatalmas, azonosítatlan, szemmel láthatóan fémből készült hatalmas szerkezetre. A szerkezet több száz méter átmérőjű volt, és korong alakú, hatalmas függelékekkel és hajtóművekkel.

Egy felvétel is előkerült, mely bár igen kétes eredetű, és nem lehet tudni, hogy valódi-e, vagy sem, nagyon sokan hiteles, kiszivárgott anyagnak tekintenek.

Ezen az látható, amint kétéltű hajókkal a partokról indulnak meg különféle katonai csapatok - feltehetően tudósokkal is a fedélzeten - hogy kapcsolatot létesítsenek a szerkezettel.

Azt senki sem tudja, hogy pontosan hol is készülhetett a felvétel, vagy hogy mikor. Egyes vélekedések szerint ha tényleg valódi, akkor akár néhány éves, évtizedes is lehet.

A felvételen jól látszik az űrhajó részletei is, és azt, hogy milyen szupertechnológia alapján épülhetett fel Egy központi hajtómű dolgozhatott benne, de az ok, amiért lezuhant, ismeretlen.

Egyes források szerint a roncs valójában a tenger mélyén volt, és a hadsereg hozta valahogyan a felszínre.

A norvég hadsereg titkos, földönkívüliekkel foglalkozó divíziója gyorsan, és precízen dolgozott, így hamar elszállították a roncsot és a bizonyítékokat, mielőtt közvélemény és a környék béliek bármit megtudtak volna az egészből.

Megint mások szerint a felvétel nem valódi, és csak egy ügyes trükkfelvétel.

Akárhogyan is, az óceánok fenekén az utóbbi években több furcsa, korong alakú tárgyat és érdekes, szilárd struktúrát figyeltek meg, melyek volt, hogy az elektromos műszereket is megzavarták.

Ezek az észlelések azóta is sok esetben magyarázat nélkül maradtak. A földönkívüliek tehát már tényleg itt lennének a vizeink mélyén?

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufók idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 87739





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet