Nostradamus 2022-es jóslatai ijesztő fénytörésben mutatják meg az emberiség jövőjét

2022. április 12., kedd
Az igazi katasztrófák csak most jönnek...

Nostradamus sokat vitatott, de annál félelmetes jóslatai és előrejelzései évszázadok óta izgalomban tartják a világot.

Egyesek csak belemagyarázásnak tartják a jelen korra vonatkozó előrejelzéseit, ám sokan szentül hiszik, hogy a 16 századi gyógyszerész valóban látta a jövőt. Vajon azt is látta, hogy mi vár ránk 2020-ban? Utánanéztünk…

Ki is volt a misztikus látnok?

Nostradamus (1503-1566) a francia reneszánsz neves alakja; IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós, gyógyszerész. Kortársai körében nemcsak pestisdoktorként, hanem látnokként is ismert volt, utóbbi tevékenysége alapozta meg máig tartó hírnevét. 

Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatai, melyeket A próféciák (más néven (A) Centuriák) c. könyvében hozott nyilvánosságra, sokak szerint ugyanis teljesültek, illetve teljesülnek. Személyét mára erősen misztifikálták… Írásait homályosan fogalmazta meg azért, nehogy eretnekséggel, istenkáromlással vádolják meg.

A témával foglalkozók véleménye sok, homályosan megfogalmazott jóslat értelmezésében eltér, de általában egyetértenek abban, hogy megjósolta a francia forradalmat, Napóleon és Hitler fellépését; mindkét világháborút, ezen kívül többnyire olyan események előremondásában is egyetértenek, mint a német V1 szárnyas robotbomba felfedezése, a Hirosima és Nagaszaki elleni atomtámadások, Louis Pasteur működése, a holdra szállás, Diana hercegnő halála, vagy a Challenger-katasztrófa. Kritikusai szerint próféciái túlságosan homályosak ahhoz, hogy valószerűnek lehessen őket tekinteni, beigazolódásukat pedig minden esetben utólag magyarázták bele egy-egy versikéjébe.

De lássuk, “szakértők” szerint mit jósolt a nagy látnok 2019-re, és ezekből mi eddig valósult meg.

És ezt észlelted már? Döbbenetes hír a Harvard-ról: mégiscsak földönkívüli űrhajó lehet a gigászi szivarszerű üstökös

Talán a legfontosabb jövendölése 2019-re, hogy kezdetét veszi a III. világháború, ami majd 27 évig fog tartani. A jó meleg irodánkból ezt még nem észleltük, bár lehet, hogy a háttérben már valóban beindultak azok a politikai gépezetek, amelyek majd kirobbantják az új világégést.

Mit jósolt Nostradamus a 2022-es évre?

Olyan brutális földrengések lesznek, amilyeneket még nem látott az emberiség. A természeti katasztrófa főleg Észak-Amerikát ezen belül is Kaliforniát és Kanadát fogja sújtani.

Tovább durvul a klímaváltozás. A jégsapkák olvadása nagymértékben felgyorsul. A látnok több hurrikánt is megemlít, amelyek számos országot is sújtanak majd. Ezek nemzeti ellentéteket és további háborúkat válthatnak ki a későbbiekben.

Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin ellen megpróbálnak majd merényletet elkövetni, amit a biztonsági csapata sikeresen megakadályoz. Putyint valaki olyan próbálja félreállítani, aki nagyon közeli embere.

Nostradamus különösen erőszakos évet jósolt Joe Biden amerikai elnök számára is. Állítólag rejtélyes betegség támadja meg, egyik családtagja pedig közlekedési baleset áldozata lesz.

Nagy pénzügyi válság jön! Nostradamus 2020-ra vonatkozó előrejelzéseivel összhangban neves pénzügyi szakértők is úgy vélik, hogy a gazdasági káosz már az ajtónk előtt toporog.

2022-ben Anglia új királyt fog kapni. A királynő halála az elmúlt 70 év egyik legnagyobb gyászeseménye lesz Nagy-Britanniában. A királynő halálakor az ország legalább 12 napig gyászolni fog és leáll minden tevékenység – a szakértők becslése szerint az ország gazdasága több milliárd fontot veszít majd. Károly herceg veszi át Nagy-Britannia trónját.

Meghal Ferenc pápa. Utódja egy „fiatalember” lesz, aki 2020-ban „magas rangot fog elérni”. Az új pápa botrányt fog okozni a katolikus egyházban. Ferenc pápa lesz az utolsó igazi pápa, utódja tevékenysége pedig a pápaság intézményének megszűnéséhez vezet.

Európában számos országban (Olaszországban, Csehországban, Nagy-Britanniában) hatalmas áradások lesznek… és még sorolhatnánk az interneten felbukkanó egyéb jóslatokat 2022-re, de már ez is túl sok így egyszerre.

OSZD MEG másokkal is!

nostradamus jóslat


Megtekintések száma: 121324

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet